Om Chi Chi Restaurant AS

Ønsker du en smakfull reise gjennom Asia uten å forlate ditt eget nabolag? Da har du kommet til rett sted. Vi er stolte av å tilby en spennende meny som tar deg med på en kulinarisk oppdagelsesferd gjennom det beste fra det kinesiske og vietnamesiske kjøkkenet, rett fra vår varme jernplate til din tallerken.

Mer om Chi Chi Restaurant

Forretter:

Start din matopplevelse med våre fristende forretter. Fra sprø vårruller fylt med saftig svinekjøtt og scampi til den tradisjonelle Pekingsuppen som pirrer smaksløkene med sin syrlige og sterke smak. Hver bit er en smak av autentisk Asia.

Retter servert på varm jernplate:

Utforsk vårt utvalg av deilige hovedretter, alle tilberedt på varm jernplate for å sikre en perfekt smakopplevelse. Prøv vår signaturret, "Biff Si-Chuan", med mørt biff og sprø grønnsaker badet i en kraftig Si-Chuan saus, eller nyt den eksotiske smaken av "Phở bò", en tradisjonell vietnamesisk nudelsuppe som tar deg med til gatene i Hanoi.

Take-away meny:

For de travle dagene tilbyr vi også en praktisk take-away meny, slik at du kan nyte dine favorittretter i komforten av ditt eget hjem. Fra våre klassiske vårruller til de dampende varme rettene servert på jernplate, vi har alt du trenger for å skape en minneverdig smaksopplevelse hvor som helst.

Dessert:

Avslutt måltidet med en søt avslutning ved å velge blant vårt utvalg av deilige desserter. Fra den klassiske creme brulee til den forfriskende frityrstekte bananen med vaniljeis, våre desserter vil garantert tilfredsstille din søte tann.

Ta del i vår smaksreise og la oss ta deg med på en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme. Besøk oss i dag eller bestill din favorittrett for take-away, og la oss ta deg med på en reise gjennom smakene av Asia.

Chi Chi Restaurant AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

CHI CHI RESTAURANT AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

28.08.2023

Org.nr:

932108232

Aksjekapital

30000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

56.101 Drift av restauranter og kafeer

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Quoc Doanh Nguyen

Styrets leder

Quoc Doanh Nguyen

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

-

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

480584544805 8454480 58 45448 05 84 54