Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies.

AniCura Dyrehospital Byåsen

AniCura Dyrehospital Byåsen

73 84 14... Vis nummeret
Byåsveien 120
7020 Trondheim

På sosiale nettverk

Generell beskrivelse

Hos oss i AniCura Byåsen er våre medarbeidere kontinuerlig oppdatert innen alle områder i veterinærmedisin, og klinikken har topp moderne utstyr på alle fagfelt.

Dyrehospitalet er ett av de eldste i byen, etablert på 1970-tallet. Vi har fulgt godt med i tiden etter dette og har topp moderne utstyr innen alle fagfelt. Veterinærene har hver, alle minst 25 års erfaring innen behandling av kjæledyr og ved kontinuerlig deltakelse på kurs og videreutdanning, holder vi oss hele tiden oppdatert på bla indremedisin, kirurgi, tannbehandling og fysioterapi.

På dyrehospitalet behandles hund, katt, kanin, ilder, fugl, gnager og reptiler.

Vi tilbyr også hjelp til problemer innen adferd gjennom et samarbeid med Trondheim Hundeskole.

Sertifisert av Den Norske Veterinærforening

AniCura Byåsen Dyrehospital er én av bare tre dyreklinikker i Sør-Trøndelag som er sertifisert av Den Norske Veterinærforening. Dette innebærer at vi rutinemessig blir kvalitetskontrollert hva angår bla faglig kompetanse, utstyr, hygiene og HMS.

Vi har som mål å være et veterinærmedisinsk kompetansesenter, og vi fungerer som en henvisningsklinikk for andre dyreklinikker i Midt-Norge.

Akuttvakt

For at du alltid skal kunne få akutthjelp eller -råd av en dyrlege, samarbeider vi med tre andre dyreklinikker om døgnkontinuerlig veterinærvakt; Dyrlegevakta i Trondheim tlf 45 47 33 33

Detaljert bedriftsinformasjon

  • AniCura Dyrehospital Byåsen 73 84 14 80
  • Byåsveien 120, 7020 Trondheim
  • Telefaks 73 84 14 81
  • E-post:
  • Internett: www.anicura.no

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...