Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies.

Trondheim Leilighetshotell AS

Trondheim Leilighetshotell AS

Telefon: 73 50 07 00
Besøksadresse: Gardemoens gate 1 A, 7041 Trondheim

Åpningstider

Mandag
Døgnåpent
Tirsdag
Døgnåpent
Onsdag
Døgnåpent
Torsdag
Døgnåpent
Fredag
Døgnåpent
Lørdag
Døgnåpent
Søndag
Døgnåpent
Øvrig info:

Se våre hjemmesider.

Om oss

Trondheim Leilighetshotell har i 15 år utviklet konseptet "Leilighetshotell". Vi kan nå tilby våre gjester en mye bedre opplevelse, enn det å overnatte på er vanlig trangt hotellrom. 

Vi tilbyr enkelt rom, dobbelt rom, små og store leiligheter og suiter som inneholder 1-2-3-4 soverom, stue, kjøkken, bad og wc til meget gunstige priser. 

Vi vil også nevne at alle våre romtyper inneholder et eget velutstyrt kjøkken med mye utstyr for matlaging og servering. Dette gir våre gjester en mulighet til å spise og lage mat til hvilket tidspunkt og antrekk som passer gjesten. Stuepike gjør rent hver dag og skifter ut håndklær og sengetøy etter behov. 

Som gjest ved Trondheim Leilighetshotell får du mye større plass og helt andre bruksmuligheter. Det blir som å bo hjemme, med hotell service, hotell sikkerhet og hotell standard. 

Hele hotellet er spesielt tilrettelagt for astmatikere og allergikere. Alle rom er beregnet for ikke-røykere. Røykere har fått røykebalkong med askebeger, rett utenfor sine rom.
Interiør og atmosfære
Føl deg som hjemme i våre fullt møblerte og meget velutstyrte hotell rom, leiligheter og suiter. Vi har lagt stor vekt på at du skal trives hos oss og føle deg som om du bor hjemme. Vi har derfor lagt mye arbeide i utforming og interiørvalg. Vår interiørarkitekt har lagt stor vekt på at rom, leiligheter og suiter skal ha lyse farger og komfortable og elegante møbler. Vi har lagt parkett på alle golv. Vi kan også garantere at du blir meget tilfreds med våre senger.

Detaljert bedriftsinformasjon

  • Trondheim Leilighetshotell AS 73 50 07 00
  • Gardemoens gate 1 A, 7041 Trondheim
  • Telefaks 73 50 07 01
  • E-post:
  • Internett: www.tlh.no
Dette innholdet er lagt til av våre brukere

Omtaler

Henter...