Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies.

Vinger Hotell & Spa

Vinger Hotell & Spa

Telefon: 62 88 81 80
Besøksadresse: Østre Solørveg 6, 2211 Kongsvinger

Åpningstider

Mandag
Døgnåpent
Tirsdag
Døgnåpent
Onsdag
Døgnåpent
Torsdag
Døgnåpent
Fredag
Døgnåpent
Lørdag
Døgnåpent
Søndag
Døgnåpent
Øvrig info:

Alltid åpent

På sosiale nettverk

Bildegalleri

1 / 4

Om oss

Vinger Hotell ligger sentralt, men tilbaketrukket i en stor, privat park. Hotellet ble bygget rundt 1930. Frem til 1957 var Vinger rådhus og byens kino en del av hotellet.
I dag fremstår hotellet som et godt besøkt forretningshotell med store kurs- og konferansefasiliteter i hyggelige omgivelser.
Kongsvinger Festning etablert i 1682, NYTT Hotell i særklasse - i bygninger fra 1600 tallet - ferdigstilles høsten 2012og kan tilby fantastisk særegne og historiske konferanselokaler, selskapslokaler, overnatting og museum.                                                           Herregården Skansgården er oppført tidlig på 1700-tallet og hovedhuset fremstår nå som en flott, restaurert praktbygning med flere stuer, festsal og gedigen spisestue i empirestil, dekorert av den kjente arkitekten Arnstein Arneberg.
Vinger Hotell har lange tradisjoner med et svært godt kjøkken. Middagen kan inntas i en av hotellets særegne restauranter, i Kongerommet på Kongsvinge Festning eller i en av festsalene i hovedhuset på herregården Skansgården.
Vinger Hotell er Glåmdal-regionens største reiselivsbedrift og er kjent for sin punktlighet og service i gjennom dyktige og godt kvalifiserte medarbeidere med stor yrkesstolthet.

Detaljert bedriftsinformasjon

  • Vinger Hotell & Spa 62 88 81 80
  • Østre Solørveg 6, 2211 Kongsvinger
  • Internett: www.vinger.no
/
/
Dette innholdet er lagt til av våre brukere

Omtaler

Henter...