Om Frontline AS

Frontline AS er en programvaredistributør som tilbyr et bredt utvalg av programvareprodukter til forhandlere i og utenfor Norge. Vårt mål er å gi våre kunder tilgang til de beste programvareproduktene på markedet, og å hjelpe dem med å finne løsninger som passer deres kunders spesifikke behov.

Vi har et erfarent og dyktig team av medarbeidere som har ekspertise innenfor programvareutvikling, teknologi og kundeservice. Vi jobber tett med våre leverandører for å sikre at vi alltid tilbyr de nyeste og mest oppdaterte produktene på markedet.

Frontline AS har et sterkt fokus på å levere enestående kundeservice og support til våre forhandlere. Vi gir råd og veiledning om programvare, lisensiering og implementering av løsninger som passer kundens behov og budsjett. Vårt mål er å være en pålitelig og langsiktig samarbeidspartner for våre kunder, og å sikre at de får mest mulig ut av sine programvareinvesteringer.

Samlet sett er Frontline AS en programvaredistributør som er dedikert til å tilby de beste produktene og tjenestene til våre forhandlere. Vi er stolte av å ha et omdømme for å levere kvalitetsløsninger og enestående kundeservice, og vi ser frem til å fortsette å hjelpe forhandlere med deres programvarebehov.

Frontline AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

FRONTLINE AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

15.12.1990

Org.nr:

960659643

Aksjekapital

732000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

46.510 Engroshandel med datamaskiner, tilleggsutstyr til datamaskiner samt programvare

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Rainer Karl Johan Henrik Fosse

Styrets leder

Rainer Karl Johan Henrik Fosse

Styremedlem

Ole Petter Løvstad

Styremedlem

Kenneth Meum Brede

Økonomisk informasjon

Omsetning

131 348 tkr

Fortjenestemargin

45,6 %

Antall ansatte

1

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

699127006991 2700699 12 70069 91 27 00