Manglende kartsymbol

Grunnen til at du ikke har et kart tilknyttet din profil er sannsynligvis at vi ikke har klart å finne koordinatene til din adresse automatisk. Hvis du ønsker å få vist din adresse i kart må du gi oss beskjed om hvor vi skal plassere deg.

Den enkleste måten å rette plasseringen i kartet er å sende oss en henvendelse med lenke til den korrekte plasseringen. Du angir et punkt ved å finne punktet du ønsker kartmarkøren plassert, høyreklikk på punktet og velg “Sett startpunkt”. Del lenken ved å velge “Del” i menyen under søkefeltet, og kopier URL-en inn i kontaktskjemaet. Velg “Kart og veibeskrivelse” fra nedtrekksmenyen.

Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies