Om Melmo AS

Melmo.no er en norsk klesbutikk og nettbutikk som spesialiserer seg på dameklær og tilbehør. Med fokus på stil, kvalitet og en personlig touch, streber vi etter å tilby unike plagg som enhver kvinne vil elske. Oppdag vårt nøye utvalgte sortiment for den moderne kvinnen.

Melmo.no

Velkommen til Melmo.no, der mote møter funksjonalitet i hjertet av Norge. Hos oss finner du et nøye kuratert utvalg av dameklær og tilbehør som reflekterer de siste trendene innenfor skandinavisk design og internasjonal mote. Vårt mål er å tilby plagg som ikke bare ser fantastiske ut, men som også føles gode å ha på, slik at du kan uttrykke din unike stil med komfort og selvtillit.

Hos Melmo, forstår vi verdien av personlig service og en hyggelig shoppingopplevelse. Derfor legger vi stor vekt på detaljene, fra den øyeblikkelige inspirasjonen du får ved å bla gjennom vårt utvalg, til følelsen av spenning når du mottar din pakke. Vår nettbutikk er designet for å gjøre din shoppingopplevelse sømløs og inspirerende, med intuitiv navigasjon og stilfulle presentasjoner av våre produkter.

Vi er stolte av å samarbeide med anerkjente merker som AneMone og Haust Collection, samt å oppdage og introdusere nye, spennende designere til vårt sortiment. Enten du er på utkikk etter det perfekte antrekket til en spesiell anledning, essensielle hverdagsplagg, eller det lille ekstra som fullfører din look, er Melmo.no det ideelle stedet for enhver fashionista.

Oppdag din neste mote-favoritt hos oss, hvor stil, kvalitet og en personlig touch går hånd i hånd. Velkommen til en verden av mote på Melmo.no!

Melmo AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

MELMO AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

03.03.2020

Org.nr:

924772395

Aksjekapital

300000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

47.710 Butikkhandel med klær

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Agnethe Mellingen Jensen

Styrets leder

Sven Erik Mellingen Jensen

Styremedlem

Mona Katrine Moen

Styremedlem

Agnethe Mellingen Jensen

Økonomisk informasjon

Omsetning

3 096 tkr

Fortjenestemargin

12,4 %

Antall ansatte

6

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

454040764540 4076454 04 07645 40 40 76