Om A Oksnes AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om A Oksnes AS

Marie Valderhaug

mer enn ett år siden

Har vært på utkikk etter vester og antrekk til selskapsservitlrer en stund uten hell, jeg dro til oksnes for å sjekke der, de hadde ikke det jeg trengte for øyeblikket, men var veldig hjelpsomme! De bestilte gjerne inn det jeg lurte på til en meget behagelig pris. Raske å svare på telefonen, ringte på igjen til avtalt tid. Veldig glad og fornøyd! Forståelsesfulle og service-innstilt!

Ellen-Diana

mer enn ett år siden

Eg kjøpte min brudekjole hos Oksnes i 2008 og var og er veldig fornøgd med den. Ei lita tynn hyggelig dame hadde eg til å hjelpe meg og som forstod mine ønsker. All honnør til ho for god behandling. Samtidig kan eg kjenne meg igjen i det Vegard har skrevet nedanfor når eg ikkje var fornøgd med opplegging av brudekjole og sydama ikkje var enig med meg (men ho som hjelpte meg var enig med meg :) og då eg kom tilbake og reklamerte for brudeutstyr som ikkje holdt ut bryllaupsdagen, men hadde gått i stykker så var det ikkje rett fram å få kompensasjon. Eg har og handla selskapskjole hos Oksnes året etter og denne gangen hadde dei ei ung kjekk jente som hjelpte meg å legge opp kjolen - Fantastisk flink, all honnør til henne og.

Vegard

mer enn ett år siden

Etter jeg var innom og hentet dressen, var tonen en litt annen. Jeg fikk gratis dresspose og de tok ikke noe ekstra for å legge ned dressbuksen. Jeg synest fortsatt at det er en del ting som burde blitt gjor annerledes, og kommer fortsatt ikke til å anbefale de til noen av mine venner.

Frida

mer enn ett år siden

Jeg bestilte selskapskjole til et bryllup og de skulle sy den inn for meg. De tok målene og tok ekstra penger for å gjøre dette. Etter jeg hadde fått hjem kjolen så jeg at de ikke hadde sydd den inn i det hele tatt, og jeg måtte til å gjøre det selv. Dette på tross av at de hadde tatt ekstra penger for å gjøre det.

Dette er for dårlig Oksnes!

Vegard

mer enn ett år siden

Jeg var innom Oksnes i januar og bestilte en dress, den skulle vere ferdig i begynnelsen av Mai. Jeg ringte inn i Mai, og de fortalte meg at den enda ikke var bestilt pga det hadde vært noe feil med bestillingssystemet. I Jaunar hadde de fortalt meg at alt skulle være ferdig til jeg kom i Mai, men da dressen endelig kom var buksen for kort. Jeg reiste hjem og måtte vente til de hadde fikset dette. På avtalt dato ringer jeg inn og spør om alt er i orden, beskjeden jeg får tilbake er at de har rotet vekk dressen og visste ikke hvor den var blitt av. Dette selv om jeg ringte inn 2 timer etter at jeg hadde avtalt å møte opp å hente dressen.

Oksnes gjorde ingenting for å redde sitt rykte, og påstår fortsatt at de ikke har gjort noe galt. Jeg vil med dette inntrykket fortelle at jeg er meget missfornøgd med Oksnes, og vil ikke anbefale de til noen som helst. Servicen der er holder heller ikke mål for en butikk som skal levere til brudepar, det var ikke noe bedre service enn å handle på hvilken som helst annen klesbutikk.