Om A-salong Sandens senter

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om A-salong Sandens senter

Siri Gulbrandsen

mer enn ett år siden

Stort sett lite var bra; men kaffien smakte. Skulle ha fønt og vasket hår til bryllup, men etter endt behandling så jeg at jeg hadde kasta penger ut av vinduet; dette kunne jeg gjort bedre selv. Frisøren var koselig og blid, veldig hyggelig faktisk, men hun hadde ikke yrkesstolthet i utførelsen av arbeidet. To timer etter endt behandling hang håret som om det aldri var rørt av en frisør. Var veldig skuffet og vil ikke anbefale salongen videre.

G

mer enn ett år siden

Kjempegod service og flinke frisører! Sandra er i særklasse da :)

Busigast

mer enn ett år siden

Denne sallongen kan jeg på det sterkeste anbefale, det er proff service, og de er utrolig flinke og klippe samt style xD

Anonym bruker

mer enn ett år siden

opplevde de som uærlige. Trodde ikke at man for eksempel måtte betale en 200 lapp for at de skulle vaske håret etter striping?! Skulle tro at å vaske håret etter striping var med i prisen? Og når frisøren spør om du vil ha kur eller balsam, og legger på enda en 200 lapp der.. Frekt synes jeg.

Busigast

mer enn ett år siden

Nok en gang fikk jeg en vanvittig bra klipp her til en kjempe flott pris :) Anbefaler igjen dette stedet ! :)