Om AB Arkitekter AS

Vi utfører oppdrag innen kontor og forretningsbygg, regulering og planarbeide, boliger og fritidshus, rehabilitering, skoler, industri og lager

OM OSS

ab arkitekter as ble etablert i 2004. Kontoret har 2 faste medarbeidere, og har kontorfelleskap med et annet samarbeidende kontor som gir oss større kapasitet etter behov. Vi har fra 15 til 27 års relevant erfaring. Vi holder til i lyse og moderne lokaler på Glommen Brygge i Fredriksrad. Se www.glommen-brygge.no

Vår arbeidsfilosofi er bl.a. at alle våre oppdrag skal ha en fast nøkkelperson hos oss, fra begynnelse til slutt. På denne måten blir ansvarsfølelse og totaloversikt ivaretatt. Dette er en av hovedfordelene med å være et lite og dynamisk kontor. Videre har vi som mål:

- at våre kunder trives og blir stimulert under vårt samarbeide.

- at våre kunder får en optimal utnyttelse av sin eiendom gjennom våre ideer.

- at våre kunder velger oss igjen ved neste tilfelle.

ab arkitekter utfører oppdrag innen:

- Boliger og fritidshus

- Rehabilitering

- Kontor og forretningsbygg

- Skoler

- Industri og lager

- Regulering og planarbeide

Vårt tegneverktøy er ArchiCAD, et tegneprogram som er utviklet for og av arkitekter. Dette program gir 3D-bilder og -snitt underveis i prosjekteringen, noe som er svært viktig for et optimalt resultat.

ab arkitekter er medlem i NAL og NPA.

Vi er sentralgodkjent av statens bygningstekniske etat, og innehar de nødvendige ansvarsforsikringer for å kunne prosjektere alle nevnte typer oppdrag.

AB Arkitekter AS' valgte linker

Bildegalleri

  • AB Arkitekter AS Arkitekt, Fredrikstad - 1
  • AB Arkitekter AS Arkitekt, Fredrikstad - 2
  • AB Arkitekter AS Arkitekt, Fredrikstad - 3

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

693378006933 7800693 37 80069 33 78 00