Advokatfirmaet Frøstrup Løitegaard DA

Om firma

Vår advokatvirksomhet er rettet mot både private og offentlige klienter. Vi driver en såkalt allmennpraksis, men med hovedvekt på å bistå små og mellomstore bedrifter og personlige næringsdrivende i tillegg til kommuner og...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
35 93 19...
Adresse

Storgata 136

3915 Porsgrunn

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image

Lignende bedrifter i nærheten

Advokatfirma Skomvær DA

Sverresgate 13

Jurist Lynn Aasnes - Juridisk Bistand og Rådgivning

Moen 12

Advokatfirma Moen Erikstein AS

Nedre Hjellegate 29

Advokat Helge Husaas

Bruene 1

Om oss

Vår advokatvirksomhet er rettet mot både private og offentlige klienter. Vi driver en såkalt allmennpraksis, men med hovedvekt på å bistå små og mellomstore bedrifter og personlige næringsdrivende i tillegg til kommuner og kommunale selskaper.

Om oss

Vi er aksjonærer og medlemmer av Eurojuris Norge AS, som i dag teller mer enn 140 advokater. Eurojuris Norge ble etablert i 1991 og er en sammenslutning av 15 selvstendige advokatfirmaer spredt over mesteparten av landet. Eurojuris Norge tilrettelegger faglig og kommersielt samarbeid mellom firmaene og advokatene, og våre advokater tilbyr juridiske tjenester til næringslivet, organisasjoner, det offentlige og privatpersoner.

Advokatfirmaene i Eurojuris Norge har en sterk lokal forankring og er ledende firmaer innen sine regioner. God lokalkunnskap kombinert med høy juridisk kompetanse sikrer en effektiv gjennomføring av oppdragene til en riktig og konkurransedyktig pris.

Vi bistår også vanlige folk i hverdagsjuridiske problemer, som bistand ved arveoppgjør, samlivsbrudd, barnefordeling, arbeidsforhold, erstatningssaker m.v. Se nærmere siden om ”tjenester/fagområder”.

Vi samarbeider med mange av de største advokatkontorene i Norge i enkeltsaker. Ved behov for bistand utenlands, har vi tilgjengelig kontakt med store internasjonale advokatfirmaer.

Vi bistår også utenlandske klienter i Norge. Vi behersker engelsk skriftlig og muntlig, også i forretningsjuridisk sammenheng.

Vi bygger vår advokatvirksomhet på grunnlag av stikkordene erfaring, kunnskap, tillit. Vi ønsker å være tilgjengelige for våre klienter og legger vekt på ekspeditte tilbakemeldinger til klienten.

Advokatfirmaet Frøstrup Løitegaard DAs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Advokatfirmaet Frøstrup Løitegaard DA

Omsetning

3 376 tkr

Fortjenestemargin

0.20 %

Antall ansatte

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Advokatfirmaet Frøstrup Løitegaard DA er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ADVOKATFIRMAET FRØSTRUP LØITEGAARD DA

Org.nr:

984497504

Selskapsform:

DA

NACE-bransje

69.100 Juridisk tjenesteyting

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

13.03.2002

Lederstillinger/Administrasjon
Johan Henrik Frøstrup

Deltaker med delt ansvar

Sten Løitegaard

Deltaker med delt ansvar

Hilde Sannes Holløkken

Deltaker med delt ansvar

Proff logo
Kategorier
Nøkkelord
Mulige nummerkombinasjoner

35931900

3593 1900

359 31 900

35 93 19 00