Advokatfirmaet Tømmerdal Nordby logo

Advokatfirmaet Tømmerdal Nordby

Om firma

Jeg tar oppdrag under flere fagfelt innen privat- og strafferett, samt for næringslivet. Fri rettshjelpsaker. For privatpersoner gis på visse vilkår en halvtimes gratis konsultasjon. Se nærmere på min hjemmeside.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
922 95 ...
Adresse

Heidmanns gate 2

2317 Hamar

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image

Om oss

Jeg tar oppdrag under flere fagfelt innen privat- og strafferett, samt for næringslivet. Fri rettshjelpsaker. For privatpersoner gis på visse vilkår en halvtimes gratis konsultasjon. Se nærmere på min hjemmeside.

Om firmaet

Advokatfirmaet Tømmerdal Nordby holder til i kontorfellesskap med Advokatfirmaet Johnsrud og Skjærstad & Co i lokaler vis-a-vis Koigen på Hamar. Samlet kan vi tilby et bredt utvalg av juridiske tjenester. Jeg tar oppdrag blant annet innen følgende områder: Strafferett, barn- og familie, barnevern, arv og skifte, personskade, trygd, arbeidsrett, kontrakter og generell selskapsrett. Har god erfaring innen prosedyre for domstolene. Tar oppdrag innen de fleste områder som dekkes av fri rettshjelp. Ta kontakt for en avtale.

Advokatfirmaet Tømmerdal Nordbys valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Advokatfirmaet Tømmerdal Nordby

Omsetning

864 tkr

Fortjenestemargin

169.70 %

Antall ansatte

0

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Advokatfirmaet Tømmerdal Nordby er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ADVOKATFIRMAET TØMMERDAL NORDBY

Org.nr:

996367045

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

69.100 Juridisk tjenesteyting

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

92295535

9229 5535

922 95 535

92 29 55 35