Om Alle Tiders Rørleggerbedrift AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Alle Tiders Rørleggerbedrift AS

steffen karlstad

mer enn ett år siden

Svakt utført arbeide. Gitt muligheter til rydde opp i egne feil etter jobb utført. Kun møtt med negativitet. Etter mye frem og tilbake skulle feil/mangler kompenseres økonomisk. Purret dette gjentatte ganger. Dette er ikke fulgt opp. Har måtte bruke rørlegger etter utført jobb fra annet firma for rette opp i lekkasjer og montering feil. Svarer ikke per mail eller sms. Styr unna.

Espen Schulstad

mer enn ett år siden

Godt utført arbeid, men tok altfor lang tid i forhold til forspeilet arbeidsmengde. Skulle være «fort gjort». Skru opp en utekran tok 3,5 timer og kostet 5000 kr. Nå er ikke jeg fagperson, men jeg syns det var i overkant mye.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Ville ikke koble ny oppvaskmaskin og nytt røropplegg til ny innkjøpt blandebatterie når ikke vi kjøpte blandebatteriet av Alle Tiders Rørleggerbedrift AS!!!!!!!!!!!!

Svar fra firma

Dette var p.g.a. at kunden ville ha oss til å montere et ikke godkjent batteri.

Ola Falch

mer enn ett år siden

Flink og blid rørlegger. Jobben ble utført raskt og effektivt og resultatet ser pent ut. Anbefales.

Erik Dahl

mer enn ett år siden

Vi har fått utført reparasjon av varmtvannsbeholder. Fikk besøk av en meget dyktig, løsningsorienter, hyggelig og ikke minst rask og effektiv rørlegger.