Gule Sider® personvernerklæring

Generelt om bruk av cookies (informasjonskapsler)

Informasjon om besøk på våre nettsider blir logget anonymt. Loggene inneholder ikke personidentifiserbare opplysninger, men benyttes til statistikk som hjelper oss i arbeidet med å gjøre vårt nettsted funksjonelt og brukervennlig. Dette er anonyme data om bruk og trafikk på våre tjenester, og det er ikke mulig for Gule Sider® å identifisere individuelle besøkende, med unntak av tjenester som krever innlogging.

Gule Sider® bruker informasjonskapsler ("cookies") for å analysere generelle bruksmønstre på våre tjenester. Informasjon om besøk på våre nettsider blir logget anonymt. Loggene inneholder ikke personidentifiserbare opplysninger, men benyttes til statistikk som hjelper oss i arbeidet med å gjøre vårt nettsted funksjonelt og brukervennlig. Til formålet benyttes informasjonskapsler, småldefiler ("web beacons") og scripts fra måleverktøyet Adobe Marketing Cloud.

Informasjonskapsler benyttes på de fleste nettsteder, og er små tekstfiler som lagres av nettleseren (Internet Explorer, Firefox eller andre) på din PC. "Web beacons" er usynlige grafikkelementer som i dette tilfellet leses fra Adobes nettsted, og brukes til måling av trafikk på nettstedene til Gule Sider®.

Du kan lese mer om Adobes retningslinjer for personvern. Der har du mulighet til å reservere deg mot registrering av disse besøksdataene og mot vår bruk av anonyme data. Merk at du må gjenta operasjonen dersom du besøker nettsidene fra en annen datamaskin, eller sletter informasjonskapsler i nettleseren du benytter.

 

Hva legger vi i bruksdata?

Informasjonen vi samler inn er generell og anonymisert webstatistikk, og inkluderer blant annet

  • Nettlesertype (Internet Explorer, Firefox osv.)
  • Tidspunkt for bruk
  • Språk
  • Sider som er besøkt
  • Hvilken nettside brukeren kom fra

 

Lenker

Gule Sider® påtar seg ikke noe ansvar for det materiale som er utarbeidet eller publiseres av tredjepart selv om sidene våre inneholder linker til slike sider. Tredjeparten har selv ansvaret for at publisering på sine nettsider er i overensstemmelse med lover og regler. Vi tar ikke ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på slike sider.

 

Lovvalg

Disse vilkår er underlagt norsk rett. Oslo tingrett skal ha eksklusiv kompetanse til å behandle i tvister som knytter seg til vilkårene.

Eniro forbeholder seg retten til å endre vilkårene.