Om Askøy Tannlegesenter AS

Velkommen til Askøy Tannlegesenter! Du finner oss på Juvikflaten på Askøy, ca 12 minutter kjøretid fra Bergen sentrum. Klinikken er i andre etasje sammen med Energi treningssenter. Bak Rema 1000 og Askøy lensmannskontor. Vårt tannhelseteam består av tannleger, spesialister, tannpleier og tannhelsesekretærer. Vi har fokus på høy faglig kompetanse og moderne utstyr for å kunne tilby den beste tannbehandlingen tilpasset ditt behov.

Omtaler om Askøy Tannlegesenter AS

May Britt

mer enn ett år siden

Dette var en drøm. Hadde ikke vært hos tannlegen på maaaaaaaaaaaaange år, og tannlege skrekk uten like. Mer behagelig tannlege enn denne damen, skal du lete lenge etter!

Lena

mer enn ett år siden

Trakk idag visdomstann hos den hyggeligste tannlegen jeg noensinne har møtt! Det var en voldsom affære, og tanna lot seg ikke rikke på to timer. Men sånn er det nå en gang! -det var i hvertfall ikke tannlegen sin feil! Hun gjorde ALT for å gjøre opplevelsen så bra og lite vond som mulig. Hun forsikret meg og beroliget meg, stoppet opp underveis, skrøt av meg, forklarte ting og var bare helt fantastisk mot meg. Og dette til og med på overtid en fredagskveld! All ære til Askøy tannlegesenter for denne uhorvelig vonde, men dog fine tannlegeopplevelsen! Fikk og time veldig kjapt, og ble møtt av en svært hyggelig dame som tok telefonen da jeg bestilte timen -noe som hører til sjeldenhetene synes jeg. Toppel OPP!!

Mulige nummerkombinasjoner

561420145614 2014561 42 01456 14 20 14