Om firma

Norges største lager av metaller og plast. Vi tilbyr et stort mangfold av produkter og tjenester med høy kvalitet, og er en naturlig industripartner for kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Sertifisert i henhold til...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
22 79 15...
Adresse

Haavard Martinsens vei 34

0978 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Norges største lager av metaller og plast. Vi tilbyr et stort mangfold av produkter og tjenester med høy kvalitet, og er en naturlig industripartner for kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001, 14001 og 45001.

Tradisjon og innovasjon

Astrup AS ble etablert som manufakturhandel i 1857. I 1865 startet vi engrosvirksomheten for skipsbyggere, håndverkere og den norske industrien som begynte å vokse frem. Sortimentet omfattet nærmest alt i stål og metaller, plater, stenger, bolt, rør og fittings, kjetting, ankere, wirer og forhudningsmetall, men også andre produkter som seilduk, kompass, fendere, redningsbøyer og maskinremmer. Etter hvert ble mer moderne materialer som aluminium, plast og høylegerte stålmaterialer en naturlig del av sortimentet.

Basert på mange års erfaring og høy kompetanse innen ulike materialer, samt et solid nettverk av kvalitetsprodusenter, ser vi etter nye muligheter for innovative løsninger basert på de materialer vi leverer. Vi kan vise til mange gode eksempler der vi har utviklet vellykkede kundeløsninger som har gitt kunden god effektiviseringsgevinst.

Astrup ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Astrup AS

Omsetning

832 300 tkr

Fortjenestemargin

17.10 %

Antall ansatte

97

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Astrup AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ASTRUP AS

Org.nr:

947274139

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

46.720 Engroshandel med metaller og metallholdig malm

46.620 Engroshandel med maskinverktøy

25.620 Bearbeiding av metaller

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

30.12.1987

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 6
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

22791500

2279 1500

227 91 500

22 79 15 00