Om Sikka Holding AS

Atria regnskap & rådgivning As, tidligere Halti Regnskap AS, ble stiftet i 2006. Vi er et autorisert regnskapskontor som leverer tjenester innen regnskap, årsoppgjør, lønn/HR, bedriftsrådgivning, etableringer, selskapsendringer, utarbeidelse av dokumenter og styrearbeid.Bedriften har kompetente ansatte som leverer arbeid av høy kvalitet, og som har kundens beste i fokus. Vi tar på oss økonomi og regnskapsoppdrag for bedrifter og private i hele Norge.

Årsoppgjør

Vi utfører årsoppgjør for de fleste typer foretak. Vi bidrar med innsending av aksjonæroppgaver og offentlige regnskap til Brønnøysund.

Regnskap

Vi fører ditt regnskap i samsvar med god regnskapsskikk. Dette inkluderer bilaghåndtering, fakturering, avstemminger, regnskapsrapporter og mva- og skatterapportering

Lønn og personal

Vi utarbeider lønn og foretar rapportering av A-melding. Vi bistår også med rådgivning og utfylling av nødvendige skjemaer til Nav i forbindelse med sykemelding og foreldrepermisjon o.l.

Etablering og registrering av foretak

Vi bistår deg i prosessen med å etablere eget foretak, både gjennom utarbeidelse og utforming av relevante dokumenter samt selve registreringsprosessen til Brønnøysund-registeret. Vi lager også nødvendige skjemaer ved endringer i styret, aksjekapital, vedtekter og lignende.

Rådgivning

I tillegg til å utføre oppgaver på dine vegne kan vi også fungere som samtale- og sparringspartner innenfor alle våre fagområder som regnskap, økonomistyring, lønn/personal, skatt og mva.

Lignende bedrifter i nærheten

27.1 kmItide Økonomi AS

Itide Økonomi AS

Bildegalleri

  • Sikka Holding AS Regnskap, Nordreisa - 1

Sikka Holding AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnSIKKA HOLDING AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato12.12.2006
Org.nr:990721033
Aksjekapital100000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje00.000 Uoppgitt

Lederstillinger/Administrasjon

Maryann Hennie MikkelsenStyrets leder

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

777675307776 7530777 67 53077 76 75 30