Autobransjens Leverandørforening logo

Autobransjens Leverandørforening

Om firma

ABL - Autobransjens Leverandørforening #nl#består av frittstående importører og grossister av bildeler og rekvisita. Medlemmenes utenlandske leverandører er de samme merkevareprodusenter som leverer "originaldeler" til...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
907 74 ...
Adresse

Hovfaret 17

0275 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

ABL - Autobransjens Leverandørforening

består av frittstående importører og grossister av bildeler og rekvisita. Medlemmenes utenlandske leverandører er de samme merkevareprodusenter som leverer "originaldeler" til bilsamlefabrikkene.

Merkevarene er kvalitetsmessig de samme som de nye biler er montert med, og ABL's medlemmer - som direkteledd mellom produsent og forhandler - oppnår en gunstig og riktig pris. Våre utenlandske leverandører legger stor vekt på at de deler og rekvisita som gruppenes medlemmer representerer skal holde kvalitetsmessig mål på linje med de såkalte originaldeler. Det gis derfor de samme garantier på merkedeler som på originaldeler.

Seksjon Verkstedutstyr

består av toneangivende leverandører av utstyr, maskiner og verktøy til bilbransjen - bilverksteder, bensinstasjoner og andre målgrupper for de aktuelle varegrupper.

Arbeidsmiljøloven stiller stadig høyere krav til bransjens tekniske og miljømessige standard, en utfordring som både Verktøygruppens medlemmer og deres kunder har løst på en måte som både ansatte og forbrukerne har grunn til å være fornøyd med.

Seksjon Dele-Rekvisita

består av ca. 20 medlemmer, som navnet sier er leverandører av deler og rekvisita. På delesiden representerer medlemmene de store kjente uavhengige og frittstående deleprodusenter som også leverer til bilfabrikkene.

ABL-medlemmene

sin målsetting er å representere sikkerhet, kvalitet og høy servicegrad til riktige priser.

Autobransjens Leverandørforenings valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Autobransjens Leverandørforening

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Autobransjens Leverandørforening er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

AUTOBRANSJENS LEVERANDØRFORENING

Org.nr:

984707533

Selskapsform:

FLI

NACE-bransje

94.991 Aktiviteter i andre interesseorganisasjoner ikke nevnt annet sted

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

01.02.1929

Lederstillinger/Administrasjon
Arild Hansen

Daglig leder

Terje Holm

Styrets leder

Gjert Romnes

Styremedlem

Viser 4 av 6
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

90774601

9077 4601

907 74 601

90 77 46 01