Om firma

  Badeland Gjestegård på Raufoss består av 46 rom fordelt på forskjellige kategorier. Vi holder til 2 min fra Raufoss sentrum. Og 10 minutter til Gjøvik sentrum.,Vi har valgt å holde en enkel linje, som gir deg mulighet til å bo...

  Les mer om bedriften
  Telefonnummer
  61 19 00...
  Adresse

  Badelandvegen 74

  2833 Raufoss

  Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

  Mer informasjon

  Åpningstider

  Åpent

  0:00 - 24:00

  Omtaler

  Bedriften har foreløpig ingen omtaler

  Kart

  test
  KartVis kart

  Få hjelp med markedsføring på nett

  Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

  Bildegalleri

  Company image
  Company image
  Company image

  Om oss

  Badeland Gjestegård på Raufoss består av 46 rom fordelt på forskjellige kategorier. Vi holder til 2 min fra Raufoss sentrum. Og 10 minutter til Gjøvik sentrum.Vi har valgt å holde en enkel linje, som gir deg mulighet til å bo rimelig og godt. På samme gårdsplass ligger Totenbadet. Her har man mulighet til å oppsøke "tropiske fornemmelser" midt på Østlandet. Deilige varme kulper, massasjebad, saunaer, relax avdeling med solarier og boblebad, 25 m svømmebasseng med stupetårn. Og ikke min

  Om oss

  Badeland Gjestegård på Raufoss består av 46 rom fordelt på forskjellige kategorier. Vi holder til 2 min fra Raufoss sentrum. Og 10 minutter til Gjøvik sentrum.

  Alt fra enkelt rom, dobbelt rom til familierom med plass opp til 5 personer.

  Alle rom har TV med flere kanaler, samt eget bad med dusj og WC. Gjestegården består av 3 bygninger. To bygg i to etasjer med hotel rom, samt en sentralbygning som inneholder resepsjon, restaurant og bar, selskapslokaler, kurs- og konferansefasiliteter.

  Våre selskapslokaler egner seg godt for selskaper fra 20 til 90 personer. Brylluper, barnedåp, konfirmasjon, bursdager. Alle typer selskaper og jubileer.

  Vårt kjøkken er kjent for rikelig med mat og god mat. Vi serverer forskjellige typer fest mat, diverse buffet som koldtbord, tapas, spekemat, forskjellige gryteretter og 1,2,og 3 retters middag.

  Kurs og konferansefasiliteter med alt av utstyr, kapasitet opp til 50 personer gjør oss fullstendig forberedt på å ta imot gjestene for seminar, kurs, eller små og store møter. Her finner man roen og kan konsentrere seg om å gjennomføre et godt seminar.

  Vi har valgt å holde oss på en enkel linje, som gir deg mulighet til å bo rimelig og godt. På samme gårdsplass ligger Totenbadet. Her har man mulighet til å oppsøke "tropiske fornemmelser" midt på Østlandet. Deilige varme kulper, massasjebad, saunaer, relax avdeling med solarier og boblebad, 25 m svømmebasseng med stupetårn. Og ikke minst fantastiske lekemuligheter i vann for alle med vannsklier, rutsjebaner, elvestryk og bølgebasseng for å nevne noe. Her er også stort trenigssenter.

  Velkommen til oss.

  Badeland Gjestegårds valgte linker

  Til deg som styrer bedriften

  Synlig online
  Vi fikser det for deg

  Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

  NETTSJEKK
  Har du riktig informasjon på nett?

  Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

  Hjemmesidesjekken
  Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

  Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

  Firmainformasjon

  Badeland Gjestegård

  Omsetning

  0 tkr

  Fortjenestemargin

  0.00 %

  Antall ansatte

  10

  Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Badeland Gjestegård er tilgjengelig på Proff.no

  Les mer om bedriften på Proff
  Juridisk navn

  BADELAND GJESTEGÅRD SERVERING Øistein Solbakken

  Org.nr:

  983089372

  Selskapsform:

  ENK

  NACE-bransje

  55.101 Drift av hoteller, pensjonater og moteller med restaurant

  Registrert i MVA

  Ja

  Stiftelsesdato

  Lederstillinger/Administrasjon
  Proff logo
  Mulige nummerkombinasjoner

  61190000

  6119 0000

  611 90 000

  61 19 00 00