Om Bademiljø Experten AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Bademiljø Experten AS

Marius Lunde

mer enn ett år siden

Horribel oppussingsopplevelse. Vet nesten ikke hvor jeg skal starte...Skal jeg skrive om alt som gikk galt i denne oppussingen blir det en roman (i det minste en novelle). Velger derfor en kortvariant med stikkord/korte setninger.

- tidsbruk: skulle være ferdige etter fire uker. Bedriftenanså seg ferdige etter 11(!). Da har badet fortsatt feil og mangler.

- håndverkerne satt igjen halvfulle kaffekopper/juicekartonger/etc. i leiligheten. En dag vi kom hjem var det sikkert 3000 bananfluer i leiligheten grunnet dette.

- håndverkerne koblet ut brannvarsleren i leiligheten (uten å si fra til oss beboere og uten å koble den til igjen).

- tegningene vi ble presentert ble ikke fulgt. Plutselig hadde vi to store sluk ca 25 cm ved siden av hverandre midt på badegulvet. Dette ble gjort uten noen form for kontakt med oss som kunder.

- vi fikk ingen informasjon om at nye strømledninger måtte trekkes gjennom gangen. Dette medførte at vi fikk mindre lagringsplass, i en fra før av liten leilighet, da ledningene ble bygd inn på toppen av et skap. Denne jobben ser forøvrig ikke ut.

- da baderomsdøren ble bytta, ble det satt på nye lister som var smalere enn de opprinnelige. Veggen "bak" kom til syne. Noe bedriften ikke hadde noen planer om å gjøre noe med. Først etter mas om dette ble det gjort.

- vi bestilte et speilskap gjennom Bademiljø og de skrev så pent at skapet var bestilt og hadde ankommet butikken. Da skapet ble satt opp la vi merke til en skade i glassruta. Montøren kunne da opplyse om at denne skaden skyldtes at skapet hadde hengt opp i butikken. Altså en utstillingsmodell! Løgn og bedrag fra ende til annen. Montøren sa også at ansvarlig for oppussingen var klar over dette og at skapdøren kom til å bli byttet. Når ansvarlig kommer på befaring later han som om han ikke har hørt noe om denne skaden. Han sier at glassruta skal bli byttet og dukker opp noen dager senere med en ny speilskapdør. Etter at han har dratt merker vi at han har montert døra oppned... Dette kan umulig gjøres uten å merke det. Han har også prøvd å skjule dette gjennom å flytte noen hengsler med logo på, så iallfall hengslene henger riktig vei. Vi har altså to venstredører i skapet vårt. En med håndtak på toppen!

- når regninga kom har de satt opp kr 6000 for fiksing av taket ned til naboen under. Det var snakk om tidlig i prosessen at de muligens måtte ned dit for å komme til rør/sluk. Vi snakket imidlertid med naboene våre og rørleggerne hadde IKKE vært der. Altså de prøvde å lure til seg ekstra penger for noe de ikke utførte.- på mailhenvendelser snor de seg unna spørsmål og svarer aldri konkret. Nå har jeg ikke hørt fra de på to måneder selv om jeg har skrevet til dem. Jeg vil også gjøre oppmerksom på at daglig leder av bedriften selv har gitt sin egen bedrift 5 stjerner her Facebook. Latterlig!

Et tips til alle som planlegger å pusse opp badet: HOLD DERE LANGT UNNA DETTE FIRMAET!

Cecilie Norheim

mer enn ett år siden

Bademiljø Experten sto for oppussing av leiligheten min og jeg er veldig godt fornøyd. De ga et seriøst og positivt førsteinntrykk og har gjennom hele prosessen opptrådt profesjonelt. De har revet vegger, satt opp nye vegger, totalrenovert badet, satt opp nytt kjøkken med nytt røropplegg, lagt nytt gulv med varmeteppe, revet tapet, sparklet og malt. Det elektriske ledningssystemet ble også byttet i enkelte rom. Et stort prosjekt, som ble utført effektivt og profesjonelt. De kom med gode råd og anbefalinger, var imøtekommende, og var alltid tilgjengelig på telefon ved spørsmål. De var lydhøre for mine ønsker, og de få misforståelser som oppsto ble ryddet opp i med en gang. Prosjektleder Brian var veldig sympatisk og ryddig, og ledet alt på en meget profesjonell måte. Må også rose alle håndverkerne som jobbet raskt og effektivt, var blide og hyggelige og utførte et meget godt arbeid. Er superfornøyd med min nye leilighet og vil anbefale bademiljø Experten på det varmeste.

Mette Rykke

mer enn ett år siden

Jeg har nettopp totalrenovert badet mitt og valgte Bademiljø-Experten da de ga et umiddelbart seriøst og godt inntrykk.
Jeg er meget godt fornøyd med sluttresultatet og kontakten med firmaet gjennom hele prosessen.
Arbeidet ble utført til avtalt tid, jeg fikk gode og faglige råd underveis og de var lett tilgjengelige og alltid blide og imøtekommende.
De var lydhøre for mine ønsker, tok imot kritikk og rettet opp ting jeg ønsket endret. Spesielt vil jeg framheve prosjektleder Brian - en sympatisk og kunnskapsrik person.
Utifra mine erfaringer, har jeg ingen betenkligheter med å anbefale Bademiljø-Experten

Hanne Nilssen

mer enn ett år siden

Greit nok at den tyggegummityggende jenta kan ta feil, og opplyse om at det er ikke noe problem med levering innen 10 dager. Hei, alle kan ta feil..

Men da den ekstremt arrogante danske damen i butikken beskylder meg for å lyve om når vi bestilte og hvilken informasjon man har fått, begynner det å bli ganske så dårlig kundebehandling. Når hun til slutt skylder på påsken (som er om en uke...) er grunnen til at varene ikke leveres til avtalt tid begynner man å bli kortpustet og irritert. Løsningsalternativet til den arrogante dansken er "Ja, vil du avbestille da?"

Seriørt dårlig kundeopplevelse!

Ola Kristiansen

mer enn ett år siden

Skikkelig dårlig service. Jeg angrer som en hund for å ha involvert dette firmaet. Først ble ikke ferdigstillelse i henhold til kontrakten, men dette var ikke noe jeg hang meg oppi.

Men kvaliteten på arbeidet er skikkelig dårlig og det hjelper ikke å klage. Vil man endre på noe blir det mange tusen kroner dyrere selv om det var deres feil.

Hvorfor har ikke Norge et register over dårlig utført arbeid slik at folk kan være oppmerksomme. Jeg forteller alle betjente om å holde seg langt unna dette firmaet for deres egen skyld!!!

Hans-Petter Ø

mer enn ett år siden

Vi har i juni 2011 totalrenovert vårt bad og vi er storfornøyd med den jobben som ble gjort. Kun topp håndverkere og en teamleder som sørget for progresjon. Han var også tilgjengelig på telefon for spørsmål omtrent hele døgnet, syv dager i uken. Fantastisk!! Anbefaler Bademiljø på det sterkeste.

Svar fra firma

Tusind takk for tilbakemeldingen.

exodus

mer enn ett år siden

Hold dere langt unna dette selskapet. Pusset opp badet for noen år tilbake og oppdaget at gulvet ikke ble nevneverdig varm selv med varmekabelen på full styrke. De nektet å gjøre noe selv om det var åpenbart feil.

Mitt budskap er hvis dere skal pusse opp et helt nytt bad finn dere en annet selskap. Dette selskapet har null moral og kompetanse.

JohnK

mer enn ett år siden

Brukte Bademiljø Experten til å pusse opp badet i leiligheten min på våren 2010 pga 10 års garanti, lav pris og et kjent navn.

De sa de skulle bruke 2-3 uker men måtte skrive 4 på kontrakten i tilfelle sykdom.
De brukte totalt 9-10 uker før badet var klart til bruk men det tok ytterligere 3 månder før de kom tilbake å forsøkte å rette opp feilene de selv hadde skrevet på sluttbefaringen.

Måtte påpeke opptil flere ganger at avtalen var at våtromsnormen skulle følges, og få de til å rette opp i åpenbare feil og brudd på våtromsnormen. Er fortsatt tvilende til at våtromsnormen ble fulgt på flere punkter som er umulig å sjekke i ettertid uten å rive opp dørterskel og wc-kasse, men de skryter i det minste av 10 års garanti....

Badet ser i dag bra ut på avstand, men når man ser litt nøyere etter så finner man mye slurv og dårlig håndtverk.
Er ikke fornøyd med jobben som ble utført selv om de var billige!

Mill-Hege Bertheussen

mer enn ett år siden

Vi fikk veldig god hjelp av bademiljø Experten for å finne gode inredningsløsninger for badet før jobben startet. De har rveet ned det gamle badet, og bygget det opp igjen med varmekabler, membran, fliser, ny innredning og downlights i taket. De var veldig effektive og ting ble utført til avtalt tid. Alt har vært veldig profesjonelt og ryddig og vi er veldig fornøyd med resultatet. Vi kan anbefale å bruke Bademiljø Experten om du skal pusse opp ditt bad. Servicen har vært kjempe bra!

Gaute Løge Pedersen

mer enn ett år siden

Bademiljø Experten totalrenoverte badet vårt våren 2013 og vi er meget godt fornøyd med arbeidet. Tilbudsfasen var veldig ryddig, alt skjedde til avtalt tid og resultatet er blitt kjempebra. Vi kan derfor gi vår beste anbefaling.

Kjetil Bjørk

mer enn ett år siden

Vi har akkurat totalrenovert to bad. Vi valgte Bademiljø Experten etter anbefaling fra venner som brukte dem i 2012 til totalrenovering av sitt bad. Alt arbeide ble utført som avtalt og vel så det. De var effektive, punktlige og kom med gode forslag til løsninger underveis. Spør gjerne etter Brian(prosjektleder). Meget hyggelig og profesjonell mann, som var tilgjengelig og imøtekommende fra start til slutt. Vår erfaring med Bademiljø Experten er udelt positiv!

Svar fra firma

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

Rune julien.

mer enn ett år siden

Er det greit at deres ansatte,kjører som tullinger å kaller folk for feite griser når jeg har med min 4 årig sønn. ? Christian heter morro klumpen,han bør seg seg selv i speilet,før han slenger dritt til andre.

Jan Petter Nielsen

mer enn ett år siden

BademiljøExperten har totalrenovert mitt bad i aug/sept 2011. Alt det gamle ble revet ned og bygget opp igjen med ny baderomsinnredning, nye fliser, WC, rør&avløp, samt downlights&varmekabler. Badet var nesten helt ferdig allerede etter kun to uker, og resultatet ble perfekt. Service og kundeoppfølging har vært unik fra første befaring og pristilbud til sluttbefaring.

Svært dyktige håndverkere og en super-effektiv teamleder som tydelig hadde hatt ansvar for oppussing av mange bad tidligere. Fikk flere gode råd underveis, og spesielle ønsker ble imøtekommet med et smil. De få småfeil som oppstod, ble ryddet opp i nesten før jeg som kunde hadde oppdaget dem! Anbefaler Bademiljø på det aller sterkeste.

Svar fra firma

Dette var hyggelig. Takk for det.

GB

mer enn ett år siden

Etter flere ukers arbeid/venting på arbeid, kan vi oppsummere: PINLIG!!! Firmaet fulgte ikke kontrakt verken mht. tid for oppstart eller ferdigstillelse, og håndverkere leste vel knapt kontrakt (basert på jobb som gjensto da de hevdet å skulle ha møte om ferdigstillelse!). Mange klager fra borettslaget, søl og skader, og vanskelig å få kontakt med eller svar fra firmaet ang. avtaler og arbeid - så her sitter vi og venter, langt over opprinnelig dato da de skulle vært ferdige... Hadde gjort mye for å bytte firma og starte på nytt!

Brit Guri Jøtne

mer enn ett år siden

Har brukt Bademijø Experten for å renovere mitt bad i juni 2011. Alt ble revet ned og bygd opp igjen med nye fliser, rør, varmekabler og elektriske punkter. Dette brukte de bare utrolige 3 uker på og resultatet ble perfekt. Servicen har vært unik fra begynnelse til slutt - og jeg anbefaler dette firmaet til andre på det sterkese.

Svar fra firma

Tusen takk for flott tilbakemelding.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Dette firmaet bør alle holde seg unna! Vannlekkasjer i hele vår leilighet samt fire naboer var bare en liten del av problemene som fulgte av dette firmaet. De utviste svært lav gjennomgående kompetanse gjennom hele prosjektet.