Om BB Elektro Bjørn Bakke AS

Vi utfører installasjon og vedlikehold på alle typer elektriske installasjoner.

Om oss

BB Elektro ble startet som et personlig selskap i 1993. I 1996 ble det gjort om til aksjeselskap med Bjørn Bakke som eier og daglig leder.

Vi har vårt kontor i Oslo og dekker hele Oslo og nærliggende kommuner, spesielt Lørenskog, Skedsmo og Nittedal.

Vi er et veletablert firma med 6 medarbeidere. De fleste av oss har vært i bransjen i mange år. Til sammen har vi rundt 100 års erfaring med installasjoner, feilsøking og reparasjoner i elektriske anlegg.

BB Elektro AS er medeier i elektrikerkjeden Elkonor som består av mer enn 100 selvstendige installasjonsbedrifter spredt over hele landet. Dette samarbeidet gir oss tilgang til betydelig erfaring og kompetanse, samt ressurser til å løse de fleste oppgaver og utfordringer.

Vårt mål har alltid vært å gjøre det trygt og enkelt for våre kunder, ved å yte god personlig service, levere høy kvalitet på våre arbeider, og ha gode reklamasjons- og garantiordninger.

Våre kunder skal føle trygghet for at vi er der også neste gang de trenger elektriker, eller hvis det skulle oppstå feil på leverte produkter eller utførte installasjoner. BB Elektro AS har en solid økonomi, noe som gir trygghet for fremtiden, både for kundene og medarbeiderne.

Våre ansatte i BB Elektro AS holdes løpende oppdatert på lover og forskrifter, slik at vi og våre kunder kan være helt trygge på at at alt gjøres med høye krav til kvalitet og sikkerhet, og innenfor de lover og forskrifter som gjelder.

Vi vil svært gjerne høre fra deg, enten du ønsker mer informasjon om BB Elektro AS, eller du ønsker å benytte våre tjenester.

BB Elektro Bjørn Bakke AS' valgte linker

Bildegalleri

  • BB Elektro Bjørn Bakke AS Elektriker, Oslo - 1
  • BB Elektro Bjørn Bakke AS Elektriker, Oslo - 2
  • BB Elektro Bjørn Bakke AS Elektriker, Oslo - 3
  • BB Elektro Bjørn Bakke AS Elektriker, Oslo - 4
  • BB Elektro Bjørn Bakke AS Elektriker, Oslo - 5
  • BB Elektro Bjørn Bakke AS Elektriker, Oslo - 6

Mulige nummerkombinasjoner

229094402290 9440229 09 44022 90 94 40