Bergens Rengjøringsselskap AS logo

Bergens Rengjøringsselskap AS

Om firma

Bergens Rengjøringsselskap AS er en etablert bedrift innen renholdsbransjen i Bergen, med røtter tilbake til 1961.,Med vår lange erfaring og fartstid ønsker vi å være det naturlige valget når din bedrift skal velge en...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
55 31 37...
Adresse

C. Sundts gate 62

5004 Bergen

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

9:00 - 15:00

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Bergens Rengjøringsselskap AS er en etablert bedrift innen renholdsbransjen i Bergen, med røtter tilbake til 1961.Med vår lange erfaring og fartstid ønsker vi å være det naturlige valget når din bedrift skal velge en profisjonell renholdspartner.Vårt fokus er å være en seriøs aktør innen bransjen, som kan tilby tjenester av høy kvalitet til fornuftige priser.Bergens Rengjøringsselskap AS fokuserer på å levere kvalitet og god kundeoppfølging på våre tjenester.

Fra våre lokaler på Nordnes i Bergen sentrum kjører vi ut og tilbyr rengjøring til bedrifter, skoler, barnehager, industri med mer i Bergen. Vi legger mye energi i å tilby fleksible løsninger ovenfor våre kunder innen rengjøring. Vi har holdt det gående i over 50 år og har gjennom våre år i rengjøringsbransjen løst mange spesielle rengjøringsoppdrag for mange ulike type kunder i Bergen. Vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder.

Daglig rengjøring

Er du på jakt etter en bedrift som leverer daglig renhold til kunder i Bergen?

Helt siden vår oppstart i 1961 har vi hatt bestrebet å til en hver tid være oppdatert på de nyeste produkter og metoder innen vårt fag. Vi gjennomfører daglig renhold av alle typer lokaler, fra offentlig sektor til det private næringsliv. Vi jobber og bestreber oss i å levere kundetilpassete løsninger.

Vårt renholdsbyrå har mange faste kunder, men tar imot nye på forespørsel. Alt våre tjenester blir i utført av våre profesjonelle renholder. For å oppnå et godt resultat på tjenestene Bergen Rengjøringsselskap AS utfører, prøver vi å tilpasse riktig tjeneste, utifra kundens behov. Når vi mottar et oppdrag, sørger vi for at de involverte arbeiderene våres får en grundig gjennomgang om hva som er viktig ved nettopp ditt prosjekt. Det er mange detaljer som er viktig for hvert enkelt renholdsoppdrag. Våre erfarne medarbeidere tar vare på inne miljøet ved riktig valg av utstyr, kjemi og god stedlig opplæring.

Tillit mellom Bergen Rengjøringsselskap og kunden, kan vi garantere, ved at det alltid er kvalitet i utført renholdsarbeid. Vi er fleksible og hurtig på vår oppfølgning på det daglige renholdet.

Byggrengjøring

Bergen rengjøringsselskap AS tilbyr byggrengjøring / hovedrengjøring skreddersydd for din bedrift.

Innen byggrengjøring utfører vi:

Grundig rengjøring av tak, vegger, lister, dører, karmer, utvendig panelovner/radiatorer, all synlig ventilasjon, rørsystemer, alle frie horisontale flater

som finnes i lokale. Eventuelle kjøkken/garderobe/baderomskap rengjøres utvendig og innvendig.

Bergens Rengjøringsselskap ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Bergens Rengjøringsselskap AS

Omsetning

3 569 tkr

Fortjenestemargin

19.60 %

Antall ansatte

17

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Bergens Rengjøringsselskap AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

Bergens Rengjøringsselskap AS

Org.nr:

910507729

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

81.210 Rengjøring av bygninger

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

17.12.1971

Lederstillinger/Administrasjon
Kjell Olav Spjeld

Daglig leder

Kjell Olav Spjeld

Styrets leder

Karin Spjeld

Varamedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

55313725

5531 3725

553 13 725

55 31 37 25