Om Bilens Eksosanlegg Bergen AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Bilens Eksosanlegg Bergen AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnBILENS EKSOSANLEGG BERGEN AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato11.03.1996
Org.nr:976300165
Aksjekapital352500
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje45.200 Vedlikehold og reparasjon av motorvogner, unntatt motorsykler

Lederstillinger/Administrasjon

Steinar BlokhusDaglig leder
Steinar BlokhusStyrets leder
Jannicke Fauske BlokhusVaramedlem

Omtaler om Bilens Eksosanlegg Bergen AS

Fredrik Grende

mer enn ett år siden

Fikk akkurat den lyden og ytelsen jeg var ute etter til en helt rettferdig pris :)

Håkon Devold

mer enn ett år siden

Hadde en skrangling i eksosanleget. Droppet innom på vei hjem fra jobb. Mekanikeren la på en liten sveis, og 15 min senere var alt i orden! Meget fornøyd!

Ulrik

mer enn ett år siden

Har vært hos Bilens Eksosanlegg to ganger med to forskjellige biler nå. Begge gangene kjører jeg hjem strålende fornøyd.

Det er virkelig effektive og hyggelige folk som jobber her. Dette gjør at jeg ikke er i tvil om hvor jeg går neste gang jeg trenger rep. av eksosanlegg.

Fortsett slik!

Per-H

mer enn ett år siden

Eksosanlegget tok borti understellet ved rygging. Irriterende lyd som jeg ville ha vekk. Kjørte til Bilens Eksosanlegg Bergen AS og 2 mann forandret posisjonen til eksosen for at det ikke skulle ta borti. De byttet også en klemme. Etterpå sa de “ha det og ha en fin dag”. Forfjamset spurte jeg om de ikke skulle ha betaling. Men det skulle de ikke… Veldig serviceinnstilte og vennlige folk som anbefales på det sterkeste;-)

Martin

mer enn ett år siden

.. gikk sikkert 1 mnd fra jeg “hørte” dette til jeg skulle fikse det. Da var det gjort på under en time…. Herlig! Her gikk det unna i svingene…. og utrolig greie folk. Hilsen nå fast kunde…

Iselin Idensundal

mer enn ett år siden

jeg har 4 ganger vært hos dem alt ok raskt å rimelig anbefaller alle

Erland

mer enn ett år siden

Gode priser. Effektive. Kort ventetid. Ikke mer å si.

jon are

mer enn ett år siden

og hyggelige folk. Fem stjerner.

HB

mer enn ett år siden

Hadde lyd i eksosanlegget og spurte om de kunne se på den. Hadde fått nytt eksosanlegg for et år siden. Kvitteringen lå i Gjøvik så noe bevis hadde jeg ikke. Umiddelbart tok de bilen på bukk, skiftet noen klemmer, styrte på til tider to mann og bilen eksosanlegget var som nytt. Fantastisk. Betaling for deler? God helg fikk jeg som svar. Blide og glade, utrolig hyggelige og service vennlige. Skal tilbake i morgen med min andre bil. For meg blir jeg fast kunde. En rose til dere.

Kari

mer enn ett år siden

Mistanke om noe med eksosanlegget. Ventet ca. 1/2 time hos Bilens Eksosanlegg i Oslo. Mekanikeren fjernet en løs del som skrangelet – og som ikke hadde noen funksjon, tettet potta med litt “tetningsmasse” og sa jeg ikke skulle betale for det! Fantastisk service!