Om firma

Blå Kurér et innarbeidet og veldrevet transportfirma, spesialisert på bud- og transporttjenester der fleksibilitet, kvalitet og leveringspunktelighet er helt avgjørende for kunden. Blå Kurér fokuserer spesielt på den personlige...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
35 93 19...
Adresse

Gamle Postveg 2

3942 Porsgrunn

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Blå Kurér et innarbeidet og veldrevet transportfirma, spesialisert på bud- og transporttjenester der fleksibilitet, kvalitet og leveringspunktelighet er helt avgjørende for kunden. Blå Kurér fokuserer spesielt på den personlige komunikasjonen med kundene. Hos oss samarbeider du direkte med våre befraktere/trafikkledere.Vår målsetting å tilby bedrifter i nedre del av Telemark, Vestfold, nedre del av Buskerud, Oslo og Akershus et langsiktig, effektivt og sikkert transportrutetilbud.

Om firmaet

Blå Kurér et innarbeidet og veldrevet transportfirma, spesialisert på bud- og transporttjenester der fleksibilitet, kvalitet og leveringspunktelighet er helt avgjørende for kunden. Blå Kurér fokuserer spesielt på den personlige komunikasjonen med kundene. Hos oss samarbeider du direkte med våre befraktere/trafikkledere. Med det ønsker vi å oppnå tillit og trygghet og til en hver tid være oppdatert på kundens behov.

Vår målsetting å tilby bedrifter i nedre del av Telemark, Vestfold, nedre del av Buskerud, Oslo og Akershus et langsiktig, effektivt og sikkert transportrutetilbud.Blå Kurer har i dag seks ansatte i administrasjonen. Tre erfarne befraktere vil til en hver tid sørge for at våre kunder får utført sine transporter innenfor avklarte forventninger og avtalte betingelser .

Blå Kurér ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Blå Kurér AS

Omsetning

26 984 tkr

Fortjenestemargin

18.60 %

Antall ansatte

11

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Blå Kurér AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

BLÅ KURER AS

Org.nr:

961678889

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

52.291 Spedisjon

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

18.09.1991

Lederstillinger/Administrasjon
Glenn Falbach

Daglig leder

Palle Sørensen

Styrets leder

Jan Olav Myhre

Styremedlem

Olav Dalen Zahl

Styremedlem

Viser 4 av 5
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

35931940

3593 1940

359 31 940

35 93 19 40