Om Blå Kurér AS

Blå Kurér et innarbeidet og veldrevet transportfirma, spesialisert på bud- og transporttjenester der fleksibilitet, kvalitet og leveringspunktelighet er helt avgjørende for kunden. Blå Kurér fokuserer spesielt på den personlige komunikasjonen med kundene. Hos oss samarbeider du direkte med våre befraktere/trafikkledere.Vår målsetting å tilby bedrifter i nedre del av Telemark, Vestfold, nedre del av Buskerud, Oslo og Akershus et langsiktig, effektivt og sikkert transportrutetilbud.

Om firmaet

Blå Kurér et innarbeidet og veldrevet transportfirma, spesialisert på bud- og transporttjenester der fleksibilitet, kvalitet og leveringspunktelighet er helt avgjørende for kunden. Blå Kurér fokuserer spesielt på den personlige komunikasjonen med kundene. Hos oss samarbeider du direkte med våre befraktere/trafikkledere. Med det ønsker vi å oppnå tillit og trygghet og til en hver tid være oppdatert på kundens behov.

Vår målsetting å tilby bedrifter i nedre del av Telemark, Vestfold, nedre del av Buskerud, Oslo og Akershus et langsiktig, effektivt og sikkert transportrutetilbud.Blå Kurer har i dag seks ansatte i administrasjonen. Tre erfarne befraktere vil til en hver tid sørge for at våre kunder får utført sine transporter innenfor avklarte forventninger og avtalte betingelser .

Blå Kurér AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Blå Kurér AS Fortolling, Spedisjon, Porsgrunn - 1
  • Blå Kurér AS Fortolling, Spedisjon, Porsgrunn - 2
  • Blå Kurér AS Fortolling, Spedisjon, Porsgrunn - 3

Mulige nummerkombinasjoner

359319403593 1940359 31 94035 93 19 40