Bluestep Bank AB (Publ), Filial Oslo logo

Bluestep Bank AB (Publ), Filial Oslo

Om firma

BlueStep er en engasjert og løsningsorientert bank som tilbyr lån med sikkerhet.,Vi tilbyr både refinansiering, boliglån og mellomfinansiering.Vi er ikke en utfordrer til de tradisjonelle bankene,men ønsker å være et alternativ...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
21 30 52...
Adresse

Skippergata 31

0154 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

BlueStep er en engasjert og løsningsorientert bank som tilbyr lån med sikkerhet.Vi tilbyr både refinansiering, boliglån og mellomfinansiering.Vi er ikke en utfordrer til de tradisjonelle bankene,men ønsker å være et alternativ for de som av ulike grunner ikke får lån av de tradisjonelle bankene.Vi vet at hver situasjon er unik,og lytter derfor nøye til hva våre kunder forteller oss.Besøk vår hjemmeside for mer informasjon,eller ta gjerne kontakt om du trenger hjelp med din økonomi.

BlueStep Bank - vi sier ja til flere

BlueStep er en engasjert og løsningsorientert utfordrer i det norske lånemarkedet. Vi henvender oss til de menneskene som av ulike årsaker ikke får boliglån hos de tradisjonelle långiverene.

Vi forsøker alltid å fokusere på individets fremtidige økonomiske muligheter og ikke hva som har skjedd tidligere. Vi vet at vi kan hjelpe mange mennesker med å få en bedre økonomisk situasjon ved å tilby en helhetlig låneløsning. Vi tilbyr også et bredt utvalg av ulike sparekontoer en av markedets beste betingelser.

Ytterligere informasjon om BlueStep og selskapets ledelse finner på www.bluestepbank.com

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Bluestep Bank AB (Publ), Filial Oslo

Omsetning

535 tkr

Fortjenestemargin

2.30 %

Antall ansatte

70

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Bluestep Bank AB (Publ), Filial Oslo er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

BLUESTEP BANK AB (PUBL) FILIAL OSLO

Org.nr:

995268841

Selskapsform:

NUF

NACE-bransje

64.190 Bankvirksomhet ellers

Registrert i MVA

Nei

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

21305200

2130 5200

213 05 200

21 30 52 00