Om BNS Bemanning (Bemanning Nord AS)

Helt siden oppstarten i 2005 har BNS Bemanning vært en totalleverandør av bemanningstjenester. I dag har vi fem ansatte i administrasjonen, fordelt på tre kontorer i Norge: Trondheim, Mosjøen og Bodø. I tillegg har vi kunder og forbindelser i Lofoten/Vesterålen og Tromsø. BNS Bemanning er drevet av mennesker med god forankring til det lokale næringslivet. Vi ønsker å kjenne både våre kunder og ansatte, og sammen skape gode resultater. Kontakt for uforpliktende samtale.

Om oss

Å finne riktig ansatt kan være en vanskelig og tidkrevende jobb. La oss gjøre den for deg.

Vi jobber daglig i samarbeid med et levende og bevegelig marked, der behovene endrer seg raskt. Fordelene ved å handle fra BNS Bemanning er at vi har lang erfaring med ansettelser, utleie og rekruttering, og har mange kontakter i inn- og utland. Vi ønsker å tilby en rask, enkel og problemfri handel for våre kunder.

Er du arbeidsgiver på utkikk etter arbeidskraft kan du kontakte oss for uforpliktende og kostnadsfritt tilbud. Vi vil da gå gjennom deres behov, krav og ønsker, og bruke vårt nettverk til å finne de beste kandidatene. Dere vil bli presentert et utvalg av disse, og kan velge om dere ønsker å leie dem inn, eller om vi skal lete videre.

Er du på utkikk etter ny jobb kan du kontakte en av våre personalrådgiver, eller registrere din CV eller åpne søknad på vår hjemmeside. Vi vil da forsøke å finne en passende jobb til deg.

BNS Bemanning (Bemanning Nord AS)s valgte linker

Bildegalleri

  • BNS Bemanning (Bemanning Nord AS) Vikartjeneste, Vefsn - 1
  • BNS Bemanning (Bemanning Nord AS) Vikartjeneste, Vefsn - 2
  • BNS Bemanning (Bemanning Nord AS) Vikartjeneste, Vefsn - 3
  • BNS Bemanning (Bemanning Nord AS) Vikartjeneste, Vefsn - 4
  • BNS Bemanning (Bemanning Nord AS) Vikartjeneste, Vefsn - 5
  • BNS Bemanning (Bemanning Nord AS) Vikartjeneste, Vefsn - 6
  • BNS Bemanning (Bemanning Nord AS) Vikartjeneste, Vefsn - 7

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

975808509758 0850975 80 85097 58 08 50