Om Brødr Helgesens Eftf AS

Vi utfører alt av elektrisk anlegg og el-kontroller, for både private og bedrifter. Brødrene Helgesen har godkjent kontrollør som utfører internkontroller og elkontroller for næring og bolig, såkalt DNV-GL sertifisert kontrollør. Vi er også godkjent av myndighetene til å utføre installasjon og vedlikehold av elektroniske kommunikasjonsnett (Nkom). Smarthus er en komplett løsning for alle typer styring av lys og varme, alarm- og sikkerhetsfunksjoner og er også noe vi kan installere for deg.

Om oss

EN AV LANDETS ELDSTE INNEN ELEKTROBRANSJEN.

SIDEN 1917

Brødrene Helgesens Eftf. AS har alltid hatt sin lokale forankring i Hønefoss. Selskapet ble etablert allerede 1. desember 1917 av brødrene Einar og Sverre Helgesen. Dette gjør bedriften til en av landets eldste innen elektrobransjen. Med så lang fartstid har bedriften opparbeidet seg en helt unik erfaring og kompetanse som kommer dagens oppdragsgivere til gode. Brødrene Helgesen drev forretningen gjennom 55 år, frem til de solgte bedriften til Chr. Gulbrandsen og Egil Waagaard i 1972. Det var da firmaet fikk sitt nåværende navn ”Brødrene Helgesens Eftf”. Allerede i 1976 døde Gulbrandsen og Waagaard og hans familie drev bedriften alene frem til 1987. Butikkdelen ble da skilt ut og ble en del av El-kjøp kjeden. I 1984 ble firmaet omdannet til aksjeselskap.

Brødr Helgesens Eftf AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Brødr Helgesens Eftf AS Elektriker, Ringerike - 1
  • Brødr Helgesens Eftf AS Elektriker, Ringerike - 2
  • Brødr Helgesens Eftf AS Elektriker, Ringerike - 3
  • Brødr Helgesens Eftf AS Elektriker, Ringerike - 4
  • Brødr Helgesens Eftf AS Elektriker, Ringerike - 5
  • Brødr Helgesens Eftf AS Elektriker, Ringerike - 6
  • Brødr Helgesens Eftf AS Elektriker, Ringerike - 7

Omtaler om Brødr Helgesens Eftf AS

Sverre Pay Aasen

mer enn ett år siden

Etter to henvendelser, der de første gang lovet å ringe tilbake, kom en representant fra Brødrene Helgesen på befaring på en jobb. Vi gikk igjennom jobben, og jeg skulle få et tilbud. Dette kom aldri, selv ikke etter purring på telefon.

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

321401403214 0140321 40 14032 14 01 40