Om Bruktbilforum AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Bruktbilforum AS

marQ Dom

mer enn ett år siden

Fantastisk kundeservice, og meget godt utvalg av bil. Anbefales!!!

BMW M5

mer enn ett år siden

God erfaring med kundeservice, bilen, og oppfølging. Bærer preg av at disse tar kundeservice seriøst og leverer på høyt nivå.

matspre

mer enn ett år siden

Disse gutta fortjener ikke annet enn høyeste score. Kjempeservice fra ende til annen. Jeg som kunde har blir vist forståelse og hjelp selv i etterkant av handel. Det er det som gjør at jeg kan anbefale dere til alle og en hver. Ryddig og seriøse fra A til Å :-)

Håkon Glestad

mer enn ett år siden

Ali Khaled driver her en useriøs forretning. Skal du kjøpe bil her anbefaler jeg å få bilen NAF testet. De som gir fem stjerner her har nok ikke opplevd problemer med bilen de kjøpte, uten at det i seg selv er Bruktbilforum sin fortjeneste. Kjøpte selv bil her og måtte gå via Forliksrådet for å få pengene tilbake da bilen var trafikkfarlig. Anbefales ikke!

Chris T Hals

mer enn ett år siden

Fantastisk kundeservice

iamnordic

mer enn ett år siden

Flinke på bil og service! Stort utvalg og hyggelige folk. Anbefales!

Helge Andersen

mer enn ett år siden

Dette er et firma du må styre unna di polerer opp bilene så de ser fine ut men når du vasker di kommer virkelig heten fram , når du ringer og snakker med di aviser di alt kjøpte mini der lakker er helt matt og front ruten ser de ut som di brukte pussemaskin på , ikje kjøp hos di

Anita Olsen

mer enn ett år siden

Topp service og meget hyggelige ansatte.
Fin følelse for det om du handler en bruktbil.