Om Byggmester Markhus AS

VI TILBYR ALLE TYPER OPPDRAG, Tømmerarbeider - Nybygg - Tilbygg - Rehabilitering -Asbestsanering

Om Byggmester Markhus AS

Byggmester Markhus AS ble etablert i 1986 under navnet K. Markhus & Sønn AS, og ble drevet av far og sønn frem til 2002. Firmaet skiftet da navn til Byggmester Markhus AS, og selskapet Markhus Bolig AS ble samtidig opprettet med det formål å drive utbygging i egen regi.

Helt siden etableringen har vi lagt sterk vekt på å bygge gode og langsiktige relasjoner med våre kunder. Med fagkompetanse, effektivitet og lojalitet som grunnpilarer, har vi blitt en naturlig samarbeids-partner for både private, profesjonelle og offentlige utbyggere. Vi har i dag mange gode samarbeidspartnere som er med oss i de ulike prosjektene, både underentreprenører og leverandører.

Byggmester Markhus AS har i dag en erfaren og dyktig stab på omlag 160 ansatte, og vi har utviklet oss til å bli en av Bergens ledende bedrifter innen tømrerfaget. I senere tid har vi også utviklet oss som en styringsentreprenør (hoved, general og totalentreprise). Vi arbeider hovedsakelig med bygging av mellomstore og store boligprosjekter, boligområder, skoler, næringsbygg og andre offentlige anskaffelser. Vi utfører også rehabilitering av borettslag, verneverdige bygg, bygårder og private boliger.

I 2018 omsatte vi for 425 mill og ordrebøkene fremover er fulle. Vi opplever en stadig økende oppdragsmengde med en rekke spennende prosjekter fremover.

Byggmester Markhus AS' valgte linker

Mulige nummerkombinasjoner

555296405552 9640555 29 64055 52 96 40