Veibeskrivelse

byggrengjøring

ga 941 firma
Kart
  • Betzy Kjelsbergs vei 263
    3028 Drammen
    Vis veibeskrivelse
    926 28 ...2
    Vis nummeret
    Åpent
    Drammen renholdspartner ble startet i 1999, og har siden da etablert seg som Drammens lokale renholds alternativ. Firmaet har en multikulturell profil og ti ansatte med høy kompetanse innen renholdsfaget. Konkurransedyktige renholdstjenester Vi driver renholdsvirksomhet for private og næringsliv i hele buskerud og omegn.
  • C. Sundts gate 62
    5004 Bergen
    Vis veibeskrivelse
    55 31 37...
    Vis nummeret
    Stengt
    Bergens Rengjøringsselskap AS er en etablert bedrift innen renholdsbransjen i Bergen, med røtter tilbake til 1961.Med vår lange erfaring og fartstid ønsker vi å være det naturlige valget når din bedrift skal velge en profisjonell renholdspartner.Vårt fokus er å være en seriøs aktør innen bransjen, som kan tilby tjenester av høy kvalitet til fornuftige priser.Bergens Rengjøringsselskap AS fokuserer på å levere kvalitet og god kundeoppfølging på våre tjenester.
  • Vestliveien 2
    3128 Nøtterøy
    Vis veibeskrivelse
    917 80 ...2
    Vis nummeret
    Vipada Renhold AS tilbyr totale renholdsløsninger for renhold til private bedrifter og offentlige virksomheter. Alle løsninger er fullstendig tilpasset den enkelte kundes behov, krav og ønsker. Godt renhold er en fornuftig investering, et rent arbeidsmiljø øker trivselen, minker sykefraværet, og gir bedre produktivitet.
  • Agathe Grøndahls gate 44
    0478 Oslo
    Vis veibeskrivelse
    22 79 55...
    Vis nummeret
    Åpent
    Bedriftsrenhold, Privat renhold, vindusvask, trappevask og vaktmestertjenester for private-, bedrifter og sameier i Oslo og omegn. DESINFISERING, vi tilbyr også fast desinfisering, smittevask og salg av overflatedesinfeksjon
  • Fekjan 7B
    1394 Nesbru
    Vis veibeskrivelse
    917 02 ...2
    Vis nummeret
    Åpent
    Få det skinnende rent hos deg!Casa Renhold leverer rengjøringstjenester av høy kvalitet til bedrifter og private. Vi tilbyr vaskehjelp i hele Oslo, Bærum, Asker og Drammen.EffektivitetVi jobber effektivt for at du skal få det flunkende rent så raskt som mulig. Vi har mulighet til å stille opp på kort varsel og gjøre ferdig jobben i en fei!GrundighetSamtidig som vi jobber effektivt, er vi opptatt av å jobbe nøyaktig. Vi leverer tjenester av høy kvalitet. Vi er ikke fornøyd før du er det.
  • 9700 Lakselv
    469 33 ...
    Vis nummeret
    Mange års erfaring med utfordrende og krevende arbeid har gitt oss kunnskapen til å utføre en jobb sikkert, og med god kvalitet. Vi har bred kompetanse og lang erfaring med både store og små prosjekter.
  • Eggesbøvegen 33
    6092 Fosnavåg
    Vis veibeskrivelse
    920 11 ...
    Vis nummeret
    Stengt
    Nokon har behov for reinhald kvar dag, andre en til to ganger i veka eller meir. Bruk våre erfaringar til å finne det rette behova og frekvens for reinhald i din verksemd.
  • Stanseveien 27
    0976 Oslo
    Vis veibeskrivelse
    22 32 46...
    Vis nummeret
    Vi er Godkjent Renholdsbedrift i henhold til kravene fra Arbeidstilsynet. Fra 1. desember 2012 er det ulovlig å kjøpe profesjonelle renholdstjenester fra ikke-godkjente virksomheter
  • Barstølveien 50
    4636 Kristiansand S
    Vis veibeskrivelse
    38 04 05...
    Vis nummeret
    SGS Renhold AS har i over 20 år levert både små og store renholdstjenester til offentlig og privat sektor. Fra første dag har vi fokusert på ypperste kvalitet i alle ledd av bedriften. Vi er en profesjonell totalleverandør av alle typer renholdstjenester og vi er opptatt av visuelle, hygieniske og kostnadseffektive resultater.
  • Huk aveny 2B
    0287 Oslo
    Vis veibeskrivelse
    22 55 96...
    Vis nummeret
    Teamclean AS er et middels stort rengjøringsfirma med mange års erfaring fra bransjen. Vi utfører alle typer renhold i Oslo og omegn. For utføring av vårt arbeid benyttes profesjonelle maskiner og utstyr samt godkjente midler fra kjente merkeleverandører.Vi kan tilby:- Fast renhold- Tepperens/møbelrens- Antistatbehandling- Teppe/møbelimpregnering- Oppskuring/boning- Hovedrengjøring- Byggrenhold- Gardinrens- Vinduspuss- Flyttevask
  • Sam Eydes gate 51
    3660 Rjukan
    Vis veibeskrivelse
    35 09 22...
    Vis nummeret
    Torben W. Rasmussen AS har over 20 års erfaring innen muring og flislegging og over 35 års erfaring med Renhold. Vi får tak i det meste og har tilgang på over 19000 produkter av Naturstein og flis! Vi leverer også lim, sparkel, fugemasse, verktøy og annet en måtte trenge! Spør oss, vi får tak i det meste til meget gode priser. Vi sender over hele landet!
  • Trykkeriveien 8
    1653 Sellebakk
    Vis veibeskrivelse
    69 34 33...
    Vis nummeret
    Stengt
    Omsorgstjenester for alle kommuner i tidligere Østfold. Få muligheten til å bo lengere hjemme, vi tilbyr hjemmehjelptjenester, følge deg til fra, pleie og omsorg. Vi er her for deg.
  • Øvre Holen 133
    6011 Ålesund
    Vis veibeskrivelse
    918 50 ...
    Vis nummeret
    Stengt
    Ønsker du rene vinder eller en ren fasade? Skilt som skal monteres? Tak som lekker? Trær som er blitt for høye? Sjansen er stor for at vi kan hjelpe deg med det du trenger. Vi ser oss selv som din vaktmester i høyden.
  • Pedersgata 21
    4013 Stavanger
    Vis veibeskrivelse
    408 47 ...
    Vis nummeret
    Åpent
    Vi hjelper deg med alt innen maling, flytting, rydding av dødsbo, bortkjøring av søppel, graving og fasadepussing/sparkling. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.
byggrengjøring ga 941 virksomheter
Static map