Om Bypsykologene AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Bypsykologene AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnBYPSYKOLOGENE AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato13.08.2013
Org.nr:912345157
Aksjekapital30000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje86.905 Klinisk psykologtjeneste

Lederstillinger/Administrasjon

Sivert StraumeDaglig leder
Sivert StraumeStyrets leder

Omtaler om Bypsykologene AS

Jente uwu

mer enn ett år siden

ble bare syk av å gå der

Anonym

mer enn ett år siden

Jeg er kjempefornøyd med tjenesten. Sivert var veldig flink til å finne den tilnærming som passet akkurat meg, og det synes jeg var veldig viktig, fordi det i seg selv lager et bra grunnlag for å gå videre. Så fikk jeg svar på de spørsmål jeg hadde, forklaringer på det jeg lurte på og bekymret meg over, og verktøy til å gjøre noe med det som plaget meg.
Når det gjelder prisen så synes jeg at det var verdt det, for det er ganske mye som skjedde i løpet av de timene, det var en god fremgang.
Servicen var bra: enkelt å bestille en time, hyggelige lokaler, føles godt å komme ditt, jeg var godt ivaretatt.

anonym

mer enn ett år siden

I forbindelse med en personlig krise kom jeg over Bypsykologene v/Sivert
Jeg ante ikke hva jeg kunne forvente. Fra første stund opplevde jeg en ærlig og profesjonell samtale, og jeg følte meg godt ivaretatt. Samtalene ga mening og var til stor hjelp. Jeg anbefaler Bypsykologene på det sterkeste.

Anonym

mer enn ett år siden

Jeg slet en del med sosial angst og innså at jeg trengte hjelp for å bli bedre. Da jeg først kom til Sivert Straume var jeg nok litt nervøs, og på forhånd tenkte jeg at det sikkert ville bli vanskelig å prate om problemene mine.
Men da jeg først kom dit ble jeg godt tatt i mot, og det var mye enklere å fortelle om det jeg hadde på hjertet enn jeg først hadde trodd.
Jeg avsluttet nylig behandlingen og det er ingen tvil om at jeg føler meg bedre. Jeg har fått bedre innsikt i angsten og mitt eget tankemønster, og denne lærdommen tar jeg absolutt med meg videre.
Sivert Straume er forståelsesfull, flink til det han driver med og dessuten ganske hyggelig :)
Jeg anbefaler gjerne Bypsykologene til den som trenger hjelp til å få det bedre.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Jeg ble veldig godt tatt imot, trodd og støttet. Behandlingen var alltid tilpasset behovet mitt der og da. Straume hjalp meg gjennom noen ganske vanskelige tider, hjalp meg å gå videre hjelp hos DPS og fulgte meg opp hele veien.

Jeg følte aldri at han snakket ned til meg eller gav meg inntrykk av at han ikke så på meg som et voksent, intelligent menneske. Hadde jeg en dag hvor mine kognitive evner var svekket, tilpasset han bare formuleringene og terminologien, uten å skifte tone eller kommunikativ stil, noe som var viktig for meg.

Han tok følelsene og problemene mine på alvor, selv om jeg distanserte meg fra de og dermed virket mye friskere enn jeg egentlig var.

Jeg tror ærlig talt at jeg ikke hadde orket eller taklet å ta problemene mine selv på alvor og gått inn for å få mest mulig hjelp uten Straumes hjelp. Avtalen vi hadde m.h.t. selvskading og selvmord hjalp mye på de verste periodene og jeg tror at selvskadingen min hadde fortsatt å eskalert uten den.

Om jeg fremdeles hadde vært i live nå uten Straumes hjelp, vet jeg ærlig talt ikke, så jeg er veldig takknemlig for at han har gjort for meg.

Linn

mer enn ett år siden

Jeg er superfornøyd med resultatet av behandlingen. Jeg er/var plaget av indre uro, irrasjonell frykt etc. Jeg har aldri opplevd den type plager før og følte meg veldig begrenset pga. dette. Psykologen hjalp meg å forstå kroppens funksjoner når frykten slår til og jeg vet nå at jeg klarer å kontrollere den og til og med glemme den til tider. Jeg fikk et par utfordringer første time og det var en stor lettelse å kjenne at jeg mestret disse. Avsluttet behandlingen etter kun to timer og syns det var vel verdt prisen.

Mr anonym

mer enn ett år siden

Slet med depresjon som førte til arbeidsledighet. Leste meg opp på alt med depresjon så viste egentlig det meste timene bestod av, men var mye lettere å gjennomføre ting når man får høre andre sitt synspunkt på ting og gjerne lærer å se en situasjon fra en annen synsvinkel, som hjalp meg mye. Fikk "hjemmelekser" som egentlig var ganske logiske, men lettere å gjennomføre når du vet du skal snakke om resultatet med en annen. Er i full jobb 4 uker senere. 4/5 pga man alltid kan bli bedre :)

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Når jeg kom inn fikk jeg følelsen av at han brydde seg om meg og at jeg kunne si hva eg ville. Hadde mye på hjertet og han spurte som oftest de rette spørsmålene som fikk meg til å tenke over hva jeg mente om ting. Han tar seg god tid til å finne ut hva som virkelig er galt. Jeg opplevde å være mer positiv og lettere til sinns når jeg gikk ut døren hans fordi jeg fikk snakket ut og fikk ingen kritikk tilbake om tankene mine. Det var noe jeg satt veldig pris på. Han gav også en god teknikk som jeg kommer til å bruke hjemme. Alt i alt var Sivert en vennlig person å snakke med, som visste hva han snakket om også.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Styr unna denne psykologen. Jeg har tenkt på å gå til psykolog i mange år da jeg har slitt psykisk så lenge jeg kan huske. Sjokket var derfor stort når psykologen skulle ha meg til å hyperventilere bort problemene! Jeg trodde det var snakk om skjult kamera. 1200 kroner for 45 min er dessuten byens dyreste. Nei hold dere unna, sier jeg. Jeg valgte Sivert fordi han blir så rosende omtalt på denne nettssiden (synes nå at det er merkelig at det nesten bare er han som er omtalt av alle psykologer i hele byen. Særlig fordi Bypsykologene startet i januar...). Men for all del, han er en grei kar.

Svar fra firma

Jeg er lei for at du har brukt tid og penger på behandling hos meg, uten at du har hatt utbytte av det. Jeg nok ikke lykkes med å forklare angstens virkemåte og hensikten med hyperventilering godt nok. Det ser også ut til at jeg ikke har formidlet tydelig nok at dette er noe jeg aldri vil presse pasienten til å gjøre. Kritikken din har ledet meg til å skrive et blogginnlegg som forklarer hyperventilering som behandlingsverktøy grundigere. Om du er interessert kan du lese det her: http://bit.ly/13U2kt1 . Det er riktig observert at vi har relativt mange omtaler her på anbefalt.no . Det er fordi vi har rutine på å be alle pasienter som slutter i behandling hos oss om å vurdere behandlingen. Hensikten er å gjøre kjent hvordan Bypsykologene jobber og at personer som vurderer å gå til psykolog kan støtte seg til andres erfaringer når de skal velge, slik du selv gjorde. Din kritiske vurdering har bidratt til at andre får et bredere beslutningsgrunnlag enn du hadde. Hyggelig å høre at du opplevde meg som en grei kar :) Med vennlig hilsen Sivert Straume, Bypsykologene

Takk

mer enn ett år siden

Som følge av omsorgssvikt som barn har jeg til en viss grad slitt med depresjon gjennom livet. Har stort sett hatt kontroll over dette selv, men nå i forbindelse med svangerskap, og utfordringer i parforholdet, greide jeg ikke lenger å håndtere dette på egen hånd. Psykologen hjalp meg å kartlegge min egen situasjon, bearbeide vonde minner som skapte problemer for meg, og ga meg nødvendig hjelp og tips til hvordan jeg kan kontrollere negativt tankesett og handlinger. Hva som opplevdes som største probleområde i livet mitt, var vekslende fra avtale til avtale, og jeg syntes psykologen var god på å finne frem til dette og vinkle behandlingen på rikitg vei fra time til time. Fra å føle på kaos, at jeg ikke hadde kontroll på noe i livet mitt, og være sterkt bekymret for fremtiden, føler jeg nå at jeg kjenner meg selv bedre. Jeg vet mer om hvilke utfordringer jeg har, og hvordan jeg skal ta fatt på dem. Forholdet til min partner er blitt styrket, og jeg ser positivt på fremtiden.

Kjell

mer enn ett år siden

Sivert er en hyggelig imøtekommende psykolog som innbyr til en god dialog,god til å lytte og forklare om fagfeltet .Utviste stor innsikt og forståelse av min situasjon,både på det faglige og personlige plan, samt noe jeg satte ekstra pris på,stor grad av tålmodighet i pågående prosess hvor jeg som klient prøvet og feilet og således behøvde mye tid og læringsrepetisjon for å jobbe med en kompleks angstproblematikk.Jeg anbefaler Sivert Straume på det varmeste både til deg som kanskje "bare" føler et behov for,eller som var mitt tilfelle,kjenner på en nødvendighet av kontakt med en dyktig psykolog.

Kristian S

mer enn ett år siden

Dyktig psykolog som meg meget god hjelp, veiledning og oppfølging til å bedre forholdet til ektefelle som hadde vært fastlåst i et negativt mønster over mange år.

Anne

mer enn ett år siden

Jeg har bare positive ting å si. Psykologen gav meg som pasient tillit fra første stund, var flink å lytte og stilte spørsmål slik at vi rask kom frem til riktig behandlingsmetode. Både jeg og ikke minst de rundt meg merket stor forskjell etter behandlingene.

Merete Hoel

mer enn ett år siden

Det hadde hjulpet om tjenesten kunne forhåndsinformert om hva som er "lette", "moderate" og "alvorlige" tilstander. Føler etter noe kontakt at det loves mer enn det som kan holdes, i praksis.

Nobody Ingen

mer enn ett år siden

Var til behandling for moderat depresjon/agorafobi. Allerede etter 1.konsultasjon var det bedring på depresjonen. Lærte om tankemønstre etc som påvirker depresjon og fobi. Fikk kunnskaper om teknikker som jeg tar med meg videre for å få bedre livssituasjon. Psykologen Sivert er flink til å fange opp essensen av samtalene.
Anbefales

Anonym

mer enn ett år siden

Jeg er veldig fornøyd med Sivert! Han lærte meg teknikker som skal hjelpe for prestasjonsangst. Og det beste synes jeg var forklaringene om de rent fysiske reaksjonene i kroppen og på hvorfor kroppen og hodet handlet annerledes enn jeg ville. Alle fungerer forskjellige, men jeg likte når han brukte enkle eksempler på hva jeg kan tenke på og se for meg når jeg blir litt for nervøs og stresset. Vanskelig å forklare, men anbefales ihvertfall!

Jan R B Hansen

mer enn ett år siden

Jeg slet med depresjon, indre uro, lav selvtillit og mange forvirrende tanker etter å ha møtt veggen på jobb. Skal snart starte i ny jobb og var redd jeg ikke skulle mestre dette da jeg følte meg helt på bånn. Jeg fikk gode råd og nyttige verktøy gjennom gode samtaler med Sivert. Nye innfallsvinkler på problemer og løsninger kan snu pessimisme til optimisme. Motivasjon til å trimme fikk jeg også så nå ser verden mye lysere ut. Mye har endret seg på fire uker for meg. Tusen takk for effektive timer Sivert!

Anonym

mer enn ett år siden

Jeg fikk anbefalt Sivert Straume fra en kollega. Hun beskrev han som ”streng med masse tabeller”. Jeg har opplevd Sivert litt annerledes. Han var ikke streng i det hele tatt, alltid støttet meg og forstått mine utfordringer. Og det var det jeg trengte. Men tabeller har han! Absolutt! Han ga meg flere praktiske øvelser som hjalp meg med å løsne utfordringene både på arbeid og i privat liv. Så jeg er stor fornøyd og er veldig takknemlig for det.
Syntes i utgangspunktet at timeprisen var høy, men når jeg tenker at jeg kan bruke de praktiske øvelsene / råd, Sivert har foreslått, og ikke minst kunnskap jeg har fått fra han, i mange mange måneder etter behandling så er det absolutt verd det! Men man må være aktiv for å få positive resultater av behandlingen, bruke øvelsene, gjøre ”hjemmelekse” osv. Og det kan ta tid! Men hvis du er innstilt slik (å jobbe aktivt) så kan jeg absolutt anbefale deg Sivert Straume. Han har mange gode ”verktøy” og kan hjelpe deg med å forbedre din ”livskvalitet”.

Eivind

mer enn ett år siden

Jeg har slitt med hyperventilering og tvangstanker i 30 år.
Opp gjennom årene har jeg vært innom diverse leger uten å få bukt med problemene.
Sivert Straume forstod problemene mine etter fem minutter.
Det å få god informasjon om hvordan kroppen fungerer under hyperventilering og ikke minst det å ufarliggjøre problemene har vært veldig nyttig for meg.
Sivert Straume har gjennomgått steg for steg hvordan angsten trigger hyperventilering og hyperventilering forsterker og opprettholder angsten. I tillegg har vi hyperventilert sammen på en kontrollert måte slik at angstreaksjonen blir mindre skremmende.
Jeg tror at nøkkelen til å få kontroll på hyperventilering/angst og tvangstanker er å få god informasjon om kroppens reaksjonsmønster og ufarliggjøre reaksjonene.

Meg.

mer enn ett år siden

Syntes i utgangspunktet at timeprisen var vel stiv, men sitter fornøyd igjen med et godt resultat som var vel verdt hver krone.

Takk

mer enn ett år siden

Ble godt motatt av Sivert og han var behagelig å snakke med, følte jeg fikk sagt og tømt meg på en god måte. Han foreslo bedre måter å møte min situasjon på og etter bare en behandling gikk det mye, mye bedre med meg og avsluttet etter 2 behandlinger. Synes samtale, for det var det jeg hadde med Sivert, var den som hjalp meg videre samt, at jeg fulgte hans råd i hvordan møte problemene. Nå var vel sikkert ikke jeg den som hadde de største problemer men for meg så var dette meget nyttig og greit og anbefaler Sivert til andre

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Det var veldig bra og behagelig følelse i alle øktene.Jeg var godt lyttet og forstått.Konstruktive forslag ble gitt.Med hans hjelp, begynner jeg å bli mye bedre med mine depresjoner.Han er en stor psykolog.

anonym

mer enn ett år siden

Sivert Straume er en utrolig dyktig psykolog og søvnspesialist.Jeg mistet søvnen min i 2012,jeg kunne gå opp til 12 dager med gj.snitt 1 times søvn pr natt helt til kroppen kollapset og sov 2 dager med mye søvn.Dette pågikk i et halvt år uten at fastlegen min forsto hvor ille det var før det gikk utover de indre organene.Jeg tok kontakt med Aleris og fikk anbefalt Sivert Straume.Startet behandlingen i midten av januar 2013 og var ferdig behandlet medio mars 2013.jeg har fått søvnen min tilbake og han brukte kognitiv adferdsterapi på meg.Så jeg har fått livet mitt tilbake takket være han :)

Anonym

mer enn ett år siden

Jeg har ingenting negativt å si om psykologen. Han gav meg tid til å snakke og gav meg gode råd og metoder jeg kunne bruke for å endre tankegang og å utfordre meg selv til skifte fokus. Jeg fikk raskt resultatene jeg trengte og hjelpemidlene tar jeg med meg videre.

Tore

mer enn ett år siden

God erfaring. Opplever at psykologen setter seg godt inn i det jeg har på hjertet. Han har respekt for min opplevelse av ting. Gjør en god jobb med å hjelpe meg å vinkle ting på nye måter når jeg f.eks. har låst meg fast.

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

479630104796 3010479 63 01047 96 30 10