Om Camp Solbergfjord AS

Rorbu | Camp Solbergfjord er et helårs reiselivsanlegg i naturskjønne omgivelser – rikt på historikk og kulturminner. Sol, berg og fjord – alt i ett!

VELKOMMEN TIL CAMP SOLBERGFJORD

Det gamle handelsstedets rike historie er bakteppe for de moderne rorbuene som i dag pryder sjøkanten på Finnlandsnes. Camp Solbergfjord har fem rorbuer med 16-20 sengeplasser og mulighet for ekstrasenger.

Camp Solbergfjord ligger flott til med sol hele døgnet og utsikt mot Senja, samtidig er det lunt og fine forhold for å dra på havet. Molo med båtplasser og bademuligheter, og kort vei til nydelige sandstrender og havbad.

Campen ligger i et område med mange fjell med fine stier for vandring, og mer krevende topper for de som ønsker større utfordringer.

Finnlandsneset ligger frodig til, for våren kommer tidlig på den solvendte landtungen. En relativ lang sommersesong kan fylles med vandring, havfiske, ferskvannsfiske, kajakkpadling, turer med guide, kultur- og naturopplevelser.

Camp Solbergfjord legger også opp til helårsdrift med vinterturisme, hundesledekjøring, ski og fotturer, nordlysguiding og stemningsfull utsikt.

Vår- og høstsesong er også gode tidspunkt for vandring, skigåing (inkl. mai måned) og lokale, kortreiste matopplevelser.

Be om tilbud på spesielle, familievennlige pakker inkludert besøk på gård med dyr, sauesanking (høst), sanking av bær/sopp (høst), utendørs matlaging, isfiske, kreative kurs (barn/voksne) m.m.

Sammen med rorbuene finnes også et servicehus for stell, pakking og frysing av fisk, og nødvendige boder for lagring av utstyr. Servicehuset fungerer som lager og omkledningsrom for dykkere.

Camp Solbergfjord AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Camp Solbergfjord AS Campingplass, Dyrøy - 1
  • Camp Solbergfjord AS Campingplass, Dyrøy - 2
  • Camp Solbergfjord AS Campingplass, Dyrøy - 3
  • Camp Solbergfjord AS Campingplass, Dyrøy - 4
  • Camp Solbergfjord AS Campingplass, Dyrøy - 5
  • Camp Solbergfjord AS Campingplass, Dyrøy - 6
  • Camp Solbergfjord AS Campingplass, Dyrøy - 7

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

748474847484 7484748 47 48474 84 74 84