Se på kart

celleprøve 

treff 23 bedrifter i dette området

Askergynekologen AS

Stengt

Knud Askers vei 28A1383 Asker
logo

Vi er et lite og velfungerende team, med høy kompetanse og bred erfaring. Vårt felles mål er å ta vare på alle kvinnene som kommer inn døren på beste måte! Gynekologi er en viktig del av kvinnelivet og vi forsøker alltid å møte våre pasienter med et helhetlig perspektiv. Nå er vi 3 gynekologer, 2 helsesekretærer, seksualrådgiver og klinisk ernæringsfysiolog tilknyttet klinikken. Vi følger godt med i fagutviklingen og har utmerket samarbeid med sykehusene.

Lillestrømgynekologene AS

Stengt

(3)

Dampsagveien 2A2000 Lillestrøm
logo

Vi ønsker primært fra første stund å være lett tilgjengelig for deg. Via vår SMS tjeneste, og via vår hjemmeside kan du formidle dine ønsker til oss 24 timer i døgnet. Vi jobber for å formidle kvalitetsmessige helsetjenester og god service til våre pasienter.

Artemis Gynekologiske Senter AS

Stengt

Gauterødveien 6B3154 Tolvsrød
logo

Artemis gynekologiske senter er en privatklinikk med privatpraktiserende gynekolog og biolog. Vi tilbyr tjenester innen gynekologi, svangerskap, familieplanlegging og andrologi. Vi har fokus på kvalitet, trygghet og komfort. Det vil bli satt av god tid til undersøkelsen, og vi legger vekt på at pasientene skal få en så god opplevelse som mulig. Du trenger ingen henvisning for å komme til oss, og det er ingen ventetid. Vi prøver mest mulig å tilrettelegge tidspunkt slik det passer for deg.

Gaia Gynekologi

Stengt

Brattørkaia 117010 Trondheim
logo

Velkommen til Gaia GynekologiKlinikken ligger i nye moderne lokaler på Brattøra og er samlokalisert med Urologiklinikken.Her legges det stor vekt på at hver enkelt skal føle seg trygg og ivaretatt ved undersøkelsen.Gaia Gynekologi drives av Anne Lise Windstad, spesialist i kvinnesykdommer og fødselshjelp med lang og solid erfaring fra St. Olavs hospital og Nordlandssykehuset, Bodø.Kvinner i alle aldre ønskes velkommen til samtale og undersøkelse ved Gaia Gynekologi.

Fürst Medisinsk Laboratorium

Søren Bulls vei 251051 Oslo
logo

Fürst har som mål å sikre leger god tilgang på laboratorietjenester og relevant fagkompetanse - så raskt som mulig. Vi tilbyr analyser innen fagområdene medisinsk biokjemi, klinisk farmakologi, mikrobiologi og patologi.

Gynekologsenteret AS

Stengt

Langelandsvegen 176010 Ålesund
logo

Vi startet opp GynekologSenteret 1. Februar 2022.Dersom du er ny pasient og ønsker time hos oss trenger du en henvisning fra din fastlege eller annen legespesialist.Allerede henviste pasienter vil få time tilsendt på SMS.Pasienter som tidligere har gått til Høye eller Sviggum ved Medi 3 har fått overført sin journal til oss. Dersom du har avtale om kontrolltime vil du få denne hos oss.

Ingrid Borthen Legekontor

Stengt

Vollane 25105 Eidsvåg I Åsane
logo

Ingrid Borthen har tidligere vært ansatt på Kvinneklinikken i Bergen i 34 år. Hun har drevet kveldspraksis i 34 år og har opparbeidet lang erfaring innen både gynekologi og fødselshjelp. Hun har tatt en doktorgrad om epilepsi og svangerskap.

Jordmor-Ultralyd og Kvinnesenter AS

Åpent

Stormyrveien 208008 Bodø
logo

Vi på Jordmor-Ultralyd og Kvinnesenter er et privat helsetilbud dedikert til å gi deg den beste omsorgen og støtten gjennom hele din graviditetsreise og kvinnehelseutfordringer.Vårt erfarne team av jordmor og helsepersonell står klare til å ta vare på deg og din families behov med profesjonalitet, empati og respekt.

Medicus Trondheim AS

Stengt

Beddingen 87042 Trondheim

Sørlandsklinikken

Stengt

Stoaveien 94848 Arendal

Sentrum Gynekologi AS

Stengt

Olav Tryggvasons gate 24B7011 Trondheim

GrimstadGynekologen

Åpent

Odden 14876 Grimstad

Gynekolog Sunniva Hochnowski

Stengt

Øvre Torggate 103017 Drammen

Baasland-Klinikken AS

Olav Tryggvasons gate 247011 Trondheim

Hinnaklinikken AS

(3)

Hinnasvingene 464020 Stavanger

Pia Christina Sillanpää

Stengt

Øgardsvegen 562100 Skarnes

Fagerborglegene Aschim, Lundevall, Haukås og Fartum

Rosenborggata 90356 Oslo

Gynekologklinikken AS

Albums gate 113016 Drammen

Spesialistsenteret for kvinner AS

Stengt

Dampsaga allé 52053 Jessheim

Oslogynekologene Torun Garmann Clausen, Sverre Sand , Louise Silfverskiöld

(5)

Kirkeveien 64A0364 Oslo

Gynekolog Elke Lorenz

Stengt

Kilengaten 183117 Tønsberg

Askergynekologen

Stengt

Knud Askers vei 28A1383 Asker

Gynekologen Hanne Synnestvedt

Johan Stangs plass 11767 Halden