Centrum Asker & Bærum Verk Trafikkskole AS logo

Centrum Asker & Bærum Verk Trafikkskole AS

Om firma

Vi hjelper deg på veien til førerkortet på en effektiv og trygg måte! Centrum Trafikkskole Asker AS ble etablert i januar 1992 og siden da har alle våre elever fått en trygg og forsvarlig kjøreopplæring.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
66 90 25...
Adresse

Bankveien 11

1383 Asker

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi hjelper deg på veien til førerkortet på en effektiv og trygg måte! Centrum Trafikkskole Asker AS ble etablert i januar 1992 og siden da har alle våre elever fått en trygg og forsvarlig kjøreopplæring.

Vi er idag 6 ansatte og ansvarlige for rundt 300 førerkort i året.

Vi tilbyr opplæring i klasse TG (trafikalt grunnkurs),B (personbil) - både manuell og med automat og B96/BE (tilhenger).

Alle våre kurs holdes i våre lokaler midt i Asker sentrum. Kontoret hjelper deg gjerne med informasjon, bestilling av timer og kurs, bestilling av førerprøve, økonomistatus - kom innom eller ring oss på 66902550.

Vi gjør vårt beste for at samarbeidet mellom hjem og trafikkskole skal fungere optimalt slik at førerkortet kan erverves på mest gunstig måte og du vil alltid få tilbakemelding fra lærer på hva du bør øve på hjemme. For å minimere fravær fra annen skole eller arbeid tilbyr vi å hente deg på skole enten i midttimer eller etter skoleslutt. Ved god kommunikasjon mellom deg og oss kan de obligatoriske delene av opplæringen bli lagt til dager du har fri.

Centrum Asker & Bærum Verk Trafikkskole ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Centrum Asker & Bærum Verk Trafikkskole AS

Omsetning

6 758 tkr

Fortjenestemargin

18.80 %

Antall ansatte

6

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Centrum Asker & Bærum Verk Trafikkskole AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

CENTRUM ASKER & BÆRUM VERK TRAFIKKSKOLE AS

Org.nr:

981188950

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

85.530 Trafikkskoleundervisning

Registrert i MVA

Nei

Stiftelsesdato

30.09.1999

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

66902550

6690 2550

669 02 550

66 90 25 50