Om Christian Nyhus

Vi er en moderne klinikk med høykvalitetsutstyr, sentralt beliggende på Bjerke i Oslo. Her er vi flere tannleger, tannpleiere og spesialister som jobber sammen i en større klinikk.Det gir oss høy faglig kompetanse og tverrfaglig bredde. Vi er stolte av å ha opparbeidet oss et godt omdømme både i fagmiljøet og blant våre pasienter.

Vi er Bjerke Tannmedisin

Klinikken startet opp på Årvoll og flyttet til gjeldende lokaler i 2005. Vi er en moderne klinikk med høykvalitetsutstyr og vi er sentralt beliggende på Bjerke i Oslo. Vi er en klinikk bestående av både tannpleiere, almenntannleger og spesialister. Dette gir oss en høy faglig kompetanse og tverrfaglig bredde og det gir deg som pasient mulighet til å bli meget godt ivaretatt på alle felter innen tannhelse.

Noen pasienter trenger bare en årlig kontroll hos tannlege, andre igjen trenger å få renset tennene sine jevnlig hos tannpleier i tillegg til den årlige kontrollen. Enkelte pasienter har større behandlingsbehov og trenger utredning og behandling av en av våre spesialister.

Vi er stolte av å ha opparbeidet oss et godt omdømme både i fagmiljøet og blant våre pasienter.

Hos oss er du trygg som pasient.

Bildegalleri

  • Christian Nyhus Allmenn Tannlege, Oslo - 1
  • Christian Nyhus Allmenn Tannlege, Oslo - 2
  • Christian Nyhus Allmenn Tannlege, Oslo - 3

Christian Nyhus, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

TANNLEGE CHRISTIAN NYHUS

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

983250432

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

86.230 Tannhelsetjenester

Lederstillinger/Administrasjon