Om CLINIC 1 AS

Klassisk Massasje, Massasjeterapi, dipl. Massør med 17 års erfaring innen Muskel/Leddkorreksjoner, Velvære massasje, Bindevevsmassasje, IMS/Nåleterapi, KINESIO taping & Sport Massasje. Diplomert MNMF Axelssons BWS, Encefalon nevrologi.

Omtaler om CLINIC 1 AS

Pasient

mer enn ett år siden

Meget flinke helsefolk. Har vært der mange ganger, og de er hjelpsomme. De har åpne journaler og mister ikke tid på prat. De bryr seg om pasienten, og er omtenksomme. Anbefales på det varmeste.

eva

mer enn ett år siden

Kom til Clinic 1 for ett år siden. Jeg ble tatt imot på en trygg og tillitsvekkende måte.Har benyttet meg av de fleste terapautene på klinikken.De jobber godt sammen for å finne de beste løsningene for sine pasienter.Jeg vil på det varmeste anbefale dette stedet til andre som har problemer .Dere er herlige allesammen.!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

kroniske plager over lang tid. Mye basert på en stressende hverdag og jobb. Hadde hørt at kiropraktorer generelt brukte 2 minutter. dette var ikke tilfelle her. fikk treningsopplegg og fysio, massaje, akkupunktur i tilegg til kiropraktor behandling.

A.A.A

mer enn ett år siden

Jeg har hatt store problemer med naken og armen og ryggen mye smerter men etter Kiropraktikk og Massasjeterapi behandling er jeg mye bedre takk til clinic 1

Gry

mer enn ett år siden

Hadde mye plager med ryggen, etter noe timer hos Elisabeth :) følger meg mye bedre.
Utrolig flink og hjelp som:)

trudis

mer enn ett år siden

Jeg hadde vært langstids sykemeldt pga kronisk hodepine og manglende energi. Akupunktøren fikk meg på fote igjen ved hjelp av akupunktur, massasje, ernæringsveiledning og øvelsesprogram. Nå er jeg tilbake på jobb foreløbig i 80%. Jeg går fortsatt til vedlikeholdsbehandling hver 3. uke både for å få massasje og akupunktur og ikke minst for å få motivasjon til å jobbe videre med min nye livsstil.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Kroniske rygg og nakke smerter i mange år. Pål viken hjalp meg og har vært fin siden! Anbefales.

orkh

mer enn ett år siden

Hei! på clinic 1 føler du at du blir tatt vare på , og ikke er en del av et samlebånd.Har erfaring fra kiropraktikk der, og er reddet ut av mang en sykemelding.Under mitt første møte med klinikken, avbrøt kiropraktor båttur for å hjelpe meg på beina igjen.Anbefales på det varmeste:)