Om Convene Collection AS

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

reviews aboutName

R

Ron Andre Andersen

moreThanAYearAgo

Hyggelige ansatte. Veldig synd at folk rapporterer dette nummeret i sinne, og affekt. For da blir et eventuelt oppring bli autoblokkert. Og da vil man kunne ende opp med å ikke få med seg viktig informasjon, som gir muligens ekstra store kostnader. Jeg har hvertfall ingenting negativt å si.

R

Renming Cheng

moreThanAYearAgo

Convene sendt faktura som kundre kan aldri finne KID nr eller bankkonto nr hvis man er ikke ekspert jobber i en bank. På deres faktura det står ikke KID nr men en linje med alle tall og ingen normalt menneser kunne vite hva disse tall er.
Nå man ringer dem, det tar timevis å komme gjennom. Dette er typisk av Convene Collections. De bruker dette metode for å utnytte kunder maksimalt. Når du har ringt 2 dager og 2 timer hver dag og enda klarer ikke å komme gjennom på telefon, da sender de inkasso

E

Edvard Hausken

moreThanAYearAgo

Har hatt frikort siden mars, får regning for legekonsultasjon 3. mai. De tar heller aldri tlf.

H

Horn kjell

moreThanAYearAgo

Rett og slett tullball av et selskap, de sender ALLTID til feil adresse først for så å sende til riktig adresse etter at det har gått til faktura. Hos skatteetaten, folkeregisteret , registeret til helfo med mer har rett adresse og alle klarer å sende rett UTENOM convene / melin collectors. Drittselska uten sjel. No har eg en helvete med fakturaer som eg ikke kan betale fordi dette jævla selskapet sende post feil og så straffes eg for det HELT UTROLIG.

M

Marianne Larsen

moreThanAYearAgo

er veldig enig med alle omtalen her, har hatt en del tull med de,men dessverre så driver og har min lege dette firmaet , det hadde også min forrige lege, så hvilken lege er det som ikke bruker dette firmaet, helt enig at det dårlig oversikt over sakere, har hat en del krangler osv med dette selskapet og virker veldig u seriøse og lite hyggelige og lite behjelpelige, så skjer p der melin og også leger burde kutte ut dette firima da de rett og slett kan miste sine pasienter og kunder pga at de bruker dette firmaet:)

M

Morten Orre

moreThanAYearAgo

Lite løsningsorienterte og kanskje den dårligste telefonstøtten jeg noen gang har opplevd.
Styr langt unna dette firmaet.

C

Charlotte Sofie Rørmark

moreThanAYearAgo

Ikke tro det du ser på pasientsky hvis du dobbeltskjekker der og du ikke finner noen inkassosak.. De lurer deg, du får ikke oversikt når du logger på der.

R

Robert Wąsik

moreThanAYearAgo

Innkalling til tyveri.
Melin Collectors As Org nr00995635607

forsok pa tyveri 4099,38 NOK og forfalskning av dokumenter!

Robert Wasik fednr05077321561

K

Kenneth Pedersen Haug

moreThanAYearAgo

Jeg fikk plutselig purring angående Tjenester/v et legekontor som oppsto fra flere år tilbake. Jeg ringte både Melin Collectors og legekontoret, begge kunne ikke se noe gjenstående eller glemt betaling. Så fikk jeg beskjed om å bare ignorere det, men en måned senere fikk jeg inkassovarsel.

M

Markus J. Nilsen

moreThanAYearAgo

Fikk en purring på en regning jeg aldri har fått, på et produkt/tjeneste jeg aldri har kjøpt eller brukt. Altså, jeg er 17 år og bor hjemme hos foreldrene mine så jeg tviler på jeg får regninger om strøm og skatt. Dette er et firma som rett og slett spiller på folks uvitenhet og frykt for ytterlige purringer for å lure penger ut av dem. Nettsiden de har er også latterlig med veldig lite info om det de driver med og har gjort, igjen IKKE GÅ PÅ DENNE SVINDELEN.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Melin kjører faktura og oppfølging (purring inkasso osv) for fastlegen min.
Jeg har bestrid faktura fra dem, men dem svarer ikke på mail og sender purring og Betalingsoppfordring. Latterlig firma. Få kontroll!!

K

Knut Jakobsen

moreThanAYearAgo

Ren svindel fra dette selskapet. Tar gebyr for polikliniske undersøkelser i forbindelse med innleggelse på sykehus. Det er ikke tillatt. Innleggelser på sykehus er alltid gratis. Det må være tusenvis av slike ulovlige tilfeller hvert år i dette landet. Jeg har fått slike fakturaer fra Melin/Convene 3 ganger de siste årene. Hver gang truet de med inkasso, men siden jeg kjenner regelverket måtte de trekke seg hver gang.

T

Trond Kristianse

moreThanAYearAgo

Utrolig at offentlig helsevesen bruker slik søppel. Politikkere som tillater slik praksis, og de ansvarlige som velger å benytte denne britten har menneskeverd på rottenivå.

k

kennethfjaerli87

moreThanAYearAgo

Grusomt selskap. Totalt inkompetente medarbeidere. Styr unna.

L

Lars E Berntzen

moreThanAYearAgo

Oslo medisinske senter glemte å registrere kortbetalingen min og jeg fikk krav fra dette firmaet som jeg betalte, tok deretter kontakt med både lege og Melin, sendte etterspurt dokumentasjon til Melin men etter lang saksbehandlingstid fikk jeg mail fra Melin om at saken var sendt tilbake til legekontoret. Ta kontakt med dem! Fram og tilbake altså. Styr unna begge firmaene.

J

John-Erik Sogn

moreThanAYearAgo

Farlig selskap ! Utnytter hull i inkassoloven. Utnytter dette i samarbeid med helseforetaket. Styr unna leger som bruker Melin Collectors

T

Thor Elvin Valø

moreThanAYearAgo

Bedrifter, ikke bruk denne inkassotjenesten

A

Anne Jemand

moreThanAYearAgo

Fikk et brev fra legen. Sending av brevet plus fakturagebyr blir 117 NOK. For hver regning man får skal man betale 58 NOK til Melin Collectors AS.
Skjønner ikke hvorfor bedrifter kan velge å samarbeide med Melin Collectors AS. Ville tenke at bare tjenester som folk er så avhengeige av som fastleger kan godta å behanlde kundene på en sånn en måte.

H

Hanne Vetaas

moreThanAYearAgo

Useriøse og lite kundevennlige

M

Monica Waade

moreThanAYearAgo

Melin Collectors AS er et useriøst firma som opptrer i strid med god inkassoskikk og bryter inkassoloven for å inndrive urettmessige og omtvistede krav. Etter å ha fått medhold i Inkassoklagenemnda tok det meg nesten ett år å få tilbake pengene mine fra Melin og fordringshaver, hvor jeg nesten måtte gå via Forliksrådet for å få dem til å tilbakebetale.
Til advarsel ligger saken min her, så la dem ikke true til seg urettmessig betaling, bruk heller Inkassoklagenemnda mot dem med en gang.
http://klagenemnda.inkasso.no/pdf/avgjorelser/Vedtak%20i%20sak%2019%202015.pdf

E

Erlend Berg

moreThanAYearAgo

Får sms med en faktura jeg ikke skal ha, med henvisning til en nettside der jeg skal kunne laste ned aktuell faktura (pasientsky.no) Sistnevnte er det ingenting på, bare en frase om hvor flinke de er gjentatt seks-syv ganger. Ingen mulighet til å laste ned noe som helst. Intet svar på sms, som jeg bestred faktura med. Jeg blir nødt til å ta en alvorlig prat med fastlegen om dette.

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

216273202162 7320216 27 32021 62 73 20