Om firma

Velkommen til oss på Dal Gård I mange hundre år har vår familie levd og arbeidet her, noe som gjenspeiler seg i mange tradisjoner og mye historikk i veggene. De siste 20 årene har vi også tilbudt overnatting til alle som ønsker...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
469 31 ...
Adresse

Dalveien 530

1878 Hærland

Hjemmeside og e-postSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Velkommen til oss på Dal Gård I mange hundre år har vår familie levd og arbeidet her, noe som gjenspeiler seg i mange tradisjoner og mye historikk i veggene. De siste 20 årene har vi også tilbudt overnatting til alle som ønsker ferie i ro og fred. Hos oss finner du ulike overnattingsmuligheter i hus og hytter med selvhushold. Ta uforpliktende kontakt på Telefon 46931719.

Overnatting i historisk omgivelser!

Dal Gård er en gammel slektsgård, der nåværende eiere er 12. generasjon. Slekten kan føres tilbake til 1645, da den første kjente eieren Andar Dahl døde. Men mye tyder på at slekten hans hadde sittet med gården siden midt på 1500-tallet. Fra 1742 til i dag har gården gått fra far til sønn i rett nedadstigende linje. Det har imidlertid vært drevet gårdsbruk her i flere tusen år, noe de gamle gravhaugene og en rekke oldtidsfunn vitner om. Disse gravhaugene er 2-3000 år gamle, og du kan finne dem i skogen ovenfor Laftehytta, nord for gården.

I gamle dager var Dal som et lite samfunn for seg selv, med 9 husmannsplasser, sagbruk, høvleri, mølle, ”kjone” og eget pengesystem. Det er bl.a. noen av de gamle husmannsstuene som nå leies ut som hytter og feriehus.

Vi ønsker deg velkommen til å oppleve noe av denne historiske atmosfæren selv.

Dal Gårds valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Dal Gård

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Dal Gård er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

JØRGEN DAHL

Org.nr:

986494952

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

01.110 Dyrking av korn (unntatt ris), belgvekster og oljeholdige vekster

02.200 Avvirkning

79.909 Turistrelaterte tjenester ikke nevnt annet sted

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Jørgen Dahl

Innehaver

Jørgen Dahl

Forretningsfører

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

46931719

4693 1719

469 31 719

46 93 17 19