Om firma

Diamant Wire Teknikk AS er et selskap som aktivt arbeider for å utvikle bruken av diamant wire ved fjerning av fjell og riving av betong.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
911 55 ...
Adresse

Hovsveien 80

1769 Halden

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Diamant Wire Teknikk AS er et selskap som aktivt arbeider for å utvikle bruken av diamant wire ved fjerning av fjell og riving av betong.

Diamant Wire Teknikk AS ble etablert i 1995 i Halden. Opprinnelig forretningside var å videreutvikle en dieseldrevet wiresag. Wiresagen ble utviklet og forbedret gjennom en periode på 5 år. Det ble solgt sager til kunder i Norge, Sverige og USA.

Diamant wire som kuttevertøy har vist seg å være meget vellykket. Saging med diamant wire er miljø vennlig, nøyaktig, ingen kjemiske stoffer, uten vibrasjoner og har lavt støynivå. Kompetanse, kapasitet og teknisk utvikling har sørget for økende etterspørsel på markedet.

DWTeknikk leverer en totalløsning til fjell- og betongsaging. Maskinparken består av både elektrisk og diesel-drevne maskiner.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Diamant Wire Teknikk AS

Omsetning

52 351 tkr

Fortjenestemargin

23.40 %

Antall ansatte

30

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Diamant Wire Teknikk AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

DIAMANT WIRE TEKNIKK AS

Org.nr:

974496461

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

43.990 Annen spesialisert bygge- og anleggsvirksomhet

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

31.03.1995

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

91155271

9115 5271

911 55 271

91 15 52 71