Om firma

Din truckpartner as har lang erfaring med salg av aggrergater og påhengsutstyr til truck fra flere av de største levrandørene av denne type utstyr. Vi har et bredt kontaktnett og gunstige priser på alle typer aggregater fra...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
63 84 36...
Adresse

Bråteveien 200

2013 Skjetten

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Din truckpartner as har lang erfaring med salg av aggrergater og påhengsutstyr til truck fra flere av de største levrandørene av denne type utstyr. Vi har et bredt kontaktnett og gunstige priser på alle typer aggregater fra sideforskyvere til store rotatorer og klemmer.

Vi ønsker å være din leverandør av tjenester relatert til truck og løfteredskap.

Din truckpartner as har lang erfaring med salg av aggrergater og påhengsutstyr til truck fra flere av de største levrandørene av denne type utstyr. Vi har et bredt kontaktnett og gunstige priser på alle typer aggregater fra sideforskyvere til store rotatorer og klemmer.

Hos oss kan du leie truck og utstyr fra noen timer til flere år. I vår portefølje finnes både store speditører og entrepenører, samt bedrifter som kanskje ikke bruker truck mer enn en gang eller to i uka. Vi har det meste fra jekketralle til teleskoptruck for utleie.

På servicesiden har vi nå knytt til oss noen dyktige voksne serviceteknikkere med bred erfaring fra truckbransjen. I tillegg til lang erfaring med de fleste merker har disse spesialkompetanse på Atlet, Cat og Mitsubishi. Gjør gjerne en serviceavtale med oss.

Gjennom nært samarbeid med europas største levrandør av truck og løfteutstyr kan vi tilby reservedeler til truck og lift til gunstige priser.

Er god opplæring og kompetansebevis målet med kurset har du kommet på rett plass.

Komplette kurs hos oss eller bedriftsinternt der det er aktuelt.

Stor etterspørsel etter kurs hos oss er en god attest for oss!

Din Truckpartner ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Din Truckpartner AS

Omsetning

1 473 tkr

Fortjenestemargin

-53.50 %

Antall ansatte

4

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Din Truckpartner AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

DIN TRUCKPARTNER AS

Org.nr:

995003120

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

68.209 Utleie av egen eller leid fast eiendom ellers

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

18.12.2009

Lederstillinger/Administrasjon
Morten Sjølie

Daglig leder

Morten Sjølie

Styrets leder

Wenche Sjølie

Varamedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

63843600

6384 3600

638 43 600

63 84 36 00