Om Eiker Bilsenter AS

Eiker Bilsenter ligger kun 35 minutter fra Oslo, 300 meter fra Buskerud Storsenter.Firmaet ble grunnlagt i 1984 og driver både godkjent verksted og bruktbilsalg.Våre bruktbilkunder er i hovedsak fornøyde kunder som kjøper bil for 2. og 3. gang av oss.

Vi garanterer også at alle våre biler selgers fri for alle former for økonomiske heftelser eller salgspant. Vår målsetning er fornøyde kunder gjennom kundeforhold basert på tillit. Vår erfaring gir deg som kunde trygghet for at du alltid skal være fornøyd når du handler hos oss.

Eiker Bilsenter AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Eiker Bilsenter AS Bilforhandler, Drammen - 1
  • Eiker Bilsenter AS Bilforhandler, Drammen - 2
  • Eiker Bilsenter AS Bilforhandler, Drammen - 3

Eiker Bilsenter AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnEIKER BILSENTER AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato20.06.2006
Org.nr:990017905
Aksjekapital100000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje45.112 Detaljhandel med biler og lette motorvogner, unntatt motorsykler

Lederstillinger/Administrasjon

Børre SimensenDaglig leder
Børre SimensenStyrets leder
Fredrik Simensen MoserudVaramedlem

Omtaler om Eiker Bilsenter AS

John Martin Kvisterøy

mer enn ett år siden

Dårlig service! Var innom for å se på en bil når jeg kom inn døra virket det som selger var mer opptatt av PCen enn meg. Spurte om bilen og fikk svar at den mulig tas av markedet og brukes som firmabil. Han skulle ringe neste dag. En uke senere var jeg igjen innom, hvorpå selger var like lite engasjert han sier da at den blir tatt vekk fra markedet. Jeg spør så om en annen bil som han bare henviser til rundt hjørnet og ikke blir med å viser. 1 mnd senere er forsat bil nr 1 til salgs...

Mona Kaspersen

mer enn ett år siden

Jeg bare elsker min 2005 Golf som ble kjøpt av Eiker Bilsenter i 2012. Har og er fortsatt en kjempe bil som det har hvert svært lite kostnader på. Det skal også sies at dere er deres ansvarsbevisst hvis det eventuelt skulle oppstå noe etter kjøp. Masse anbefalinger i fra meg har det kommet!

tore pedersen

mer enn ett år siden

Gode priser på bruktbilene, min har gått feilfritt siden og alltid vært behjelpelig med spm og skift av pære. Henger meg på de andre og anbefaler stedet :)

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Kjempebra service og fikk en bra bil til en rimelig penge. Da det skulle utføres noe lakkarbeid ble bilen nesten en uke forsinket, men selger påpeket dette underveis at noe forsinkelse kunne oppstå. Ryddig og grei handel ellers. Anbefaler dette stedet :-)

Ketil Bro

mer enn ett år siden

Har opp gjennom årene kjøpt flere nye og brukte biler. Denne gangen ble det en brukt som jeg kjøpte på Eiker Bilsenter. Jeg har aldri møtt en så imøtekommende og hjelpsom bilselger etter at bilen ble kjøpt. Brukte biler har selvfølgelig noen småfeil. Her er det ingen sure miner, kun hjelp å få.
Eiker Bilsenter anbefales på det varmeste.

Endre B

mer enn ett år siden

Handlet bil av Eiker Bilsenter og er veldig fornøyd med med handelen. God service. Bilen var feilfri og vi hadde en fin tur hjem fra Mjøndalen til Stavanger. Anbefales!

FCD

mer enn ett år siden

Rimelig bil. God service. Og bra oppfølging. Dette er et sted jeg kan kjøpe bruktbiler fra igjen. :)

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

328781753287 8175328 78 17532 87 81 75