Om Elektriker'n Majorstua AS

Elektriker

reviews aboutName

K

Kristian Schrøder

moreThanAYearAgo

Kjempefornøyd! Rask og god hjelp. Elektrikeren (Krzysztof/Kristof) var vældig rask og ryddig, hyggelig til at fortælle og forklare. Han klarede det hele med et smil.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

De fleste av oss er sjelden i kontakt med elektriker og det er derfor ikke så lett å vite forskjellen på hva som er en god og en mindre god elektriker. Nå har vi akkurat brukt Elektriker'n Majorstua AS (elektriker Krytof) for å rydde opp etter en useriøs elektriker som hadde gjort en forferdelig dårlig jobb. (arghhh!!!!)

En inspeksjon viste at arbeidet var "ikke forskriftsmessig" og "farlig". :-( Og fyren var selvfølgelig ikke å oppdrive. Han er nok hjemme hos noen andre og leker elektriker...

Vi måtte ha en proff elektriker for å rydde opp og valgte Elektriker'n Majorstua etter anbefaling. Først kom det en hyggelig kar på befaring. Han gikk nøye gjennom arbeidet som skulle utføres. Noen dager etterpå kom elektrikeren - til avtalt tid - to dager på rad. Kvaliteten på jobben han gjorde var meget høy og han jobbet meget (!) raskt.
Nå er alt som det skal og jeg anbefaler Elektriker'n Majorstua på det varmeste. Topp! Det er sånn det skal gjøres. Ikke noe tull, konkurransedyktige priser og skikkelige fagfolk med yrkesstolthet. Har brukt andre selskaper før, men dette er toppklasse. Anbefales på det varmeste!

GH

moreThanAYearAgo

Veldig godt fornøyd: Presis og effektiv levering, god kompetanse, kreative løsninger. Anbefales.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Rask og trivelig elektriker! Anbefaler dere videre!

ØLT

moreThanAYearAgo

Elektrikeren kom presis og gjorde jobben raskt. Veldig positivt at han var ryddig og blid. Kjenner godt til disse siden jeg har fått hjelp her flere ganger. Anbefales

stein hanssen

moreThanAYearAgo

Jeg er meget godt med EM både som privatperson og som styreforman i et sameie.
De jobbene de har utført for meg er meget tilfredstillende og er holdt seg innen et fornuftig prisnivå. Fagmessig høy standard!!

Cato

moreThanAYearAgo

Jeg har opp igjennom årene flere ganger hatt behov for elektriker, og erfaringene har vært av det varierende slaget…

Men denne gangen var leveransen slik jeg vil ha det!

Jeg skulle skifte elektrisk anlegg, og fikk god informasjon om omfanget på jobben og hva det totalt ville koste.(et annet firma hadde en god del lavere pris, men etter nærmere øyesyn var ikke hele kostnaden med nytt sikringskap med i prisoverslaget).

Jobben ble startet en dag seinere enn avtalt, men forsinkelsen fikk jeg beskjed om i god tid før den aktuelle datoen. Jobben ble ellers gjennomført i henhold til avtale.

I tillegg ble prisen også i overenstemmelse med hva jeg ble forespeilet på forhånd.

Kommer til å bruke Elektrikern Majorstua neste gang også!

Lars Kristiansen

moreThanAYearAgo

Ifm installasjon av ladeløsning for elbil i garasjen var jeg i kontakt med flere elektrikere for å finne ut hva jeg burde velge. Men det var først når jeg kontaktet Elektriker`n Majorstua AS at jeg fikk et klart og tydelig svar på hvilke alternativer jeg hadde og hva som var den beste løsningen for meg. Er meget godt fornøyd med både service og utført arbeid. Anbefales..!

Anja Mansrud

moreThanAYearAgo

Vi har inngått Fastelektriker-avtale og er kjempefornøyde både med ordningen og med Elektriker'n Majorstua! Som faste kunder opplever vi å få rask hjelp av en dyktig og hyggelig elektriker som nå kjenner anlegget vårt i detalj. Anbefaler dem på det varmeste!

gerd

moreThanAYearAgo

Kommer ved avtale, utrolig hyggelige elektrikere, rause ved reklamasjon, generelt flott service

Andre Nerhagen

moreThanAYearAgo

Bruker Elektriker`n Majorstua AS både privat, men også når vi gjør endringer i butikkene våre. Gutta hos Elektriker`n Majorstua har gjort flere jobber hos oss og alltid til glimrende resultat. De er ryddige, finner gode løsninger, fine priser og proffe! De har alltid levert varene skikkelig og i tid! Varm anbefaling fra oss på Mye Moro AS! Vi bruker dere snart igjen!

Vibeke

moreThanAYearAgo

Vi har brukt Elektriker‘n Majorstua ved flere anledninger. De er pliktoppfyllende og dyktige. De kommer til avtalt tid og fullfører jobben. Vi har anbefalt disse videre til venner og bekjente, og alle er godt fornøyde! Vi velger alltid Elektriker‘n Majorstua!

Christin Ellefsen

moreThanAYearAgo

Håvard har gjort en kjempe jobb hjemme hos oss i Bestumvn. 84. Vi er kjempe fornøyd!

Liv

moreThanAYearAgo

I forbindelse med større oppgradering/oppussings arbeider i vår enebolig engasjerte vi selskapet.

Vi hadde håndtverker fra Elektriker`n Majorstua i huset hver dag i 4 uker og fikk et godt grunnlag for vår anbefaling. Vi sitter igjen med et meget godt inntrykk og er kjempefornøyd med jobben som ble utført.

Vi kan spesielt trekke frem at arbeidet ble utført raskere enn forventet. Konsekvensen av dette var at vi valgte å gjøre mer enn det som opprinnelig var avtalt, noe vi ikke angrer på.

At selskapet også kunne tilby håndverkertjenester for montering av kjøkken, mindre snekkerarbeider samt lydisolering mellom 2 etasjer var positivt. Også denne jobben ble raskt og effektivt utført.

På pris var de konkurransedyktig i forhold til andre selskap.

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

226095152260 9515226 09 51522 60 95 15