Om firma

Elvia sørger hver dag for at over 2 millioner nordmenn har strøm i stikkontakten. KUNDESENTER Tlf. 02024. FEILMELDING OSLO OG VIKEN Tlf: 22441040. FEILMELDING INNLANDET tlf. 62123000.,* Om du har strømforsyning eller ikke er...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
0202...
Adresse

Harbitzalléen 5

0275 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Elvia AS har valgt å ikke vise omtaler.

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Elvia sørger hver dag for at over 2 millioner nordmenn har strøm i stikkontakten. KUNDESENTER Tlf. 02024. FEILMELDING OSLO OG VIKEN Tlf: 22441040. FEILMELDING INNLANDET tlf. 62123000.* Om du har strømforsyning eller ikke er noe du skal slippe å tenke på – det gjør Elvia for deg. Vi gir deg i tillegg sikkerheten i at du skal kunne være på i en elektrisk hverdag og i en elektrisk fremtid.

Noen gode råd:

*Ikke skru av hovedsikringen på hytta.

HVORFOR IKKE SKRU AV HOVEDSIKRINGEN:

- Det som skjer når du skrur av hovedsikringen på hytta er at nettselskapet får beskjed om at anlegget ditt er uten spenning. Og når de ikke vet at det er du som er årsaken bak strømbruddet, vil selskapet sette i gang med å finne årsaken – noe som kan føre til unødvendige ekstrakostnader.

- Dersom hovedsikringen blir skrudd av og vi ikke har kontakt med måleren, vil du bli fakturert for et beregnet forbruk.

*Med høye strømpriser kan det være fristende å skru av all strømmen på hytta, men vær oppmerksom på at det kan bli kostbart dersom rør og elektriske husholdningsapparater fryser.

*Om du allikevel ønsker å stenge strømmen helt, skal du ikke lenger skru av hovedsikringen, men trykke på bryteren på selve måleren når du ønsker strømmen av på hytta.

--------------------------------------------------------

*KABELPÅVISNING er GRATIS.

- Ved anleggsarbeid utgjør kabler i bakken en risiko. Skade på elektriske kabler kan føre til alvorlige personskader, strømbrudd for våre kunder og høye kostnader for skadevolder.

- Bestill alltid kabelpåvisning før du starter.

- Kabelpåvisning skal meldes til Geomatikk.Telefon 915 09 146 Hverdager 07.00 - 16.00 eller gå til www.ledningsportalen.no

*Kort om erstatningsansvar

- Store verdier ligger i bakken, i form av strøm- og datakabler og rør for vann og avløp. Skader på våre kabler kan medføre erstatningsansvar for:

- kostnader som følge av strømbrudd

- reparasjons- og materialkostnader.

- Kostnadene kan bli på flere millioner. Sett deg derfor grundig inn i hvilke forpliktelser man har som ansvarlig for gravearbeider.

—-----------------------------------------------------

OM OSS

- Elvia er ansvarlige for å sikre at nesten to millioner mennesker i Innlandet, Viken og Oslo har strøm i stikkontakten.

- Elvia er ansvarlig for Norges største nettområde. Vårt strømnett dekker totalt ca. 50 000 km2. Det tilsvarer et område som er litt større enn Danmark – 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Det vil si at vi alltid er på jobb for å sikre at alle våre kunder har strøm, og at vi rykker ut for å reparere dersom det skulle oppstå en feil på en komponent i strømnettet.

-----------------

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Elvia AS

Omsetning

7 113 775 tkr

Fortjenestemargin

0.10 %

Antall ansatte

897

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Elvia AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ELVIA AS

Org.nr:

980489698

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

35.130 Distribusjon av elektrisitet

42.220 Bygging av anlegg for elektrisitet og telekommunikasjon

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

29.10.1998

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 17
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

02024

22441040

2244 1040

224 41 040

22 44 10 40