Om Energima Elverum AS

Med Energima som samarbeidspartner er deres bygg garantert godt inneklima, god driftsikkerhet og effektiv energibruk. Vår omfattende kompetanse og erfaring, unike tilpassningsdyktighet og fokus på kvalitet og god kundebehandling, gjør oss til den ideelle leverandør innen ventilasjon, rehabilitering, service og energieffektivisering av luftbehandlingsanlegg.Energima Elverum er en underavdeling til Energima med nedslagsfelt i Hedmark og Oppland.

HISTORIKK

Energima AS så dagens lys i 2003, da brødrene Magnussen tok med seg erfaringene de hadde opparbeidet seg både fra mindre og større bedrifter i bransjen. Ambisjonen var å ta med seg det beste fra begge verdener inn i det nye selskapet. Drivkraften var å levere markedets beste løsninger for ventilasjons- og kjøleanlegg til næringsbygg, uansett kompleksitet.

Ti år senere kan Energima feire jubileum som et solid og velfungerende selskap. Ved inngangen til 2013 hadde vi i overkant av 70 ansatte. Våre dyktige medarbeidere er alt fra lærlinger til personer med doktorgrad. Til sammen leverer våre prosjektledere ca. 700 større og mindre prosjekter, og våre teknikere håndterer ca. 1200 serviceavtaler. Vi omsetter for om lag 600 millioner kroner. Hovedkontoret holder til i Fornebuveien på Lysaker. Vi har også opprettet kontorer i Ålesund, Romerike, Elverum og Brumunddal. Våre tjenester er tilgjengelige over hele landet, og vi står alltid parat til å hjelpe deg med dine ventilasjons og kjøle behov.

Energima har lenge hatt et godt rykte i markedet for service og rehabilitering. De siste årene har Energima utviklet seg til å bli en betydelig, og meget kompetent bedrift også på større prosjekter, levering av nyanlegg til næringsbygg, tuneller, kjøpesentra, idrettshaller m.m.

Vi er svært stolte av det vi har oppnådd i løpet av våre første 10 leveår. Vi har vært en lønnsom bedrift fra dag en, og har utviklet en unik arbeidsmetodikk. Men vi vil stadig bli bedre!

Energima er sitt miljøansvar bevisst, og er nå sertifisert som Miljøfyrtårn, har tegnet medlemskap i Grønt punkt Norge og har utdannede BREEAM-rådgivere (AP). Vi har implementert et bransjeledende KS-system som er ISO 9001-kompatibelt.