Om Engers Malerfirma AS

Selskapet er fusjonert etter 27 år så Engers Malerfirma har eksistert i 27 år. Alt i innvendig/utvendig maling arbeider. Vi har ca 77 ansatte på sommeren og er store aktører i Vestfold, Telemark, Buskerud, Oslo og Østfold. Innvendig har vi 15 mann. Kvalitet er det som går igjen i vårt firma med topp kvalitet produkter til det beste for våre kunder.

Kontakt oss

Vi tilbyr alt av malertjenester.

Ta kontakt med oss for bestilling av befaring.

Få et helt uforpliktende tilbud på ditt prosjekt

Uansett hvor stort prosjekt du har så står vi klare til å bistå deg!

Fyll inn nedenfor så tar vi kontakt snart!

https://www.engers-malerfirma.no/kontakt-oss/

Bildegalleri

  • Engers Malerfirma AS Maler, Tønsberg - 1
  • Engers Malerfirma AS Maler, Tønsberg - 2
  • Engers Malerfirma AS Maler, Tønsberg - 3
  • Engers Malerfirma AS Maler, Tønsberg - 4
  • Engers Malerfirma AS Maler, Tønsberg - 5
  • Engers Malerfirma AS Maler, Tønsberg - 6
  • Engers Malerfirma AS Maler, Tønsberg - 7
  • Engers Malerfirma AS Maler, Tønsberg - 8

Omtaler om Engers Malerfirma AS

Jørn Sundby

mer enn ett år siden

Maling av hus og garasje utvendig. Rask respons, god kommunikasjon og arbeidet utført effektivt 100% i henhold til avtale og pris av hyggelige og dyktige malere. Anbefales!

Hilde Aabol

mer enn ett år siden

Vi har et sameie på tre hus i rekke. Malejobben ble raskt og godt utført, oppgjør etter anbud. Profesjonelt og raskt utført .
De kom som avtalt til tiden også… Vi er veldig fornøyde!

Nils Iversen

mer enn ett år siden

Hus og garasje malt. Kjempefin jobb av malerne som var utrolig nøye og gjorde en glimrende jobb! Alt ble helt strøkent. Anbefales på det varmeste

Liv Ausland

mer enn ett år siden

Dyktige, raske og hyggelige håndverkere som både vasket og malte huset mitt på rekordfart. Og - de ryddet alt pent opp etter seg! Anbefales!

Geir Sjøholm

mer enn ett år siden

Engers Malerfirma har utført malerarbeid ved Hydroscand as på Sem. Vi kan bare anbefale Pavel som malte og Engers malerfirma. Flott oppfølging og raskt utført. 10 av 10 på terningen

Peter Kristoffersen

mer enn ett år siden

Valgte Engers da vi trengte å sparkle og male alle tak og vegger i et 250 kvm hus. Gutta som var her var alltid blide, hyggelige, positive og hadde en enorm arbeidskapasitet. De er raske, effektive og grundige. Resultatet er helt suverent, og vi kunne ikke vært mer fornøyde. De jobbet fra tidlig om morgenen til sent på kvelden, de er serviceminded og har en yrkesstolthet som man bare kan beundre. Vi er helt over oss av begeistring over gutta, og Vi får ikke fullrost de nok!

Erik Schlytter-Henrichsen

mer enn ett år siden

Malerarbeid på bygård i Tønsberg. Godt og solid arbeid utført til tidsfrist og litt under estimert pris. Vi er svært godt fornøyd.
Mvh Erik
Styteleder i sameiet

Erland Lundstad

mer enn ett år siden

Helt fra befaringen via mitt anbud til ferdig vasket og malt har firmaet utpekt seg som ett av de mest seriøse i dette markedet. Punktlig med avtalte starttider, info under veis om hva som blir gjort når, og sluttdato for ferdig utført. Jobben ble sluttført en uke tidligere enn avtalt.Engers malerfirma får vår beste anbefaling.
Liaveien Borettslag
Erland Lundstad,leder

Ola Offenberg

mer enn ett år siden

Engers Malerfirma vasket og malte vår enebolig i Tønsberg juli 2021. De var veldig grundige, ryddige og hyggelige. Vi er veldig fornøyd med resultatet.

Svar fra firma

Tusen takk for hyggelige ord :-)
Setter stor pris på at du er fornøyde med opplevelsen av vårt firma og gutta mine.
Mvh Ronny Enger

Peggy Anita Grinden

mer enn ett år siden

Rask og god service. Ypperlig utførelse av arbeidet til avtalt pris. Firmaets tilgjengelighet for kommunikasjon satte vi stor pris på. Veldig hyggelig å ha på besøk. Anbefales.

morten bjune

mer enn ett år siden

Engers Malerfirma fikk oppdraget med utvendig vask og maling av våre to hus i sameiet Øvre Bogenvei 61. Vi takker for topp service og oppfølging av jobben fra start til slutt. Raskt og profesjonelt utført med flott resultat, og til avtalt pris. Kan trygt anbefales!

Fredrik Nyland

mer enn ett år siden

Vi engasjerte Engers Malerfirma til å male veggene i trappeoppgangen vår. Resultatet ble helt perfekt, og de holdt seg til både avtalt pris og tid. De svarte dessuten svært raskt og godt på våre spørsmål.

Hvis du trenger en maler, så anbefales disse på det sterkeste!

vegar klevstad

mer enn ett år siden

Flinke proffe og ryddige folk. Fikk klemt meg inn på svært kort varsel rett før jul, selv om jeg vet de har mye å gjøre nå. Så da Kan elektrikker komme å gjøre seg ferdig også. Så nå blir nye badet klart til julebesøket kommer. Takk for rask og super service til Fred Arne og Ronny Enger

Annveig Ghebreselasie

mer enn ett år siden

Styret i Sameiet Kongstunet Bk1, Sem er meget fornøyd med Engers Malerfirma. Det gjelder tilbudsfasen, prissetting, gjennomføring, service og kvalitet i alle ledd gjennom hele prosessen. Sist men ikke minst alle personer som var involvert i prosjekt fra Engers. Tusen takk !! Kan anbefale firma på det beste.

Stein Rune Hegg

mer enn ett år siden

brukte Engers malefirma i sluttfasen av en totalrenovering av min bolig.
dette ble en god opplevelse :-)
de sparklet vegger og tak+ malerarbeid
det ble et mye bedre resultat enn jeg hadde sett for meg ,da det var en del utfordringer.Veldig fornøyd med jobben de gjorde.kom raskt i gang.god og hyggelig dialog med daglig ledere og personen som utførte arbeidet.avtaler ble holdt som avtalt og prisen ble faktisk lavere enn tilbudet :-)
kan trygt anbefale Engers . Vet hvor jeg skal ringe neste gang,

Maria Hommelsgård

mer enn ett år siden

Kjempe fornøyd med jobben de utførte hos oss. De er nøyaktige og effektive,og malerne er kjempe hyggelige. Møter til tiden og jobbet i helgen,uten ekstra kostnad. Rask oppstart etter jeg kontaktet dem ang.oppdraget,og kom på befaring samme dag jeg ringte.Kan absolutt anbefale dette firmaet.

Marit Wendt

mer enn ett år siden

Vi kontaktet Ronny Engers malerfirma etter gode anbefalinger fra venner for utvendig maling av huset. Vi har hatt fin kontakt med Ronny, malerne har vært flinke og stått på fra tidlig til sendt i sommervarmen, og resultatet har blitt veldig pent, vi er kjempefornøyde!

Hans Köpple

mer enn ett år siden

Huset vårt trengte en ny maling innvendig. Det er mange år siden veggene, vinduene eller dørkarmene ble malt. Vi valgte å ta Engers malerfirma. Det viste seg å være en kjempebra valg. God kommunkasjon hele veien, konsentrert og utrettelig innsats og malerarbeid på det fineste. Huset vårt fikk et skikkelig løft og ser innvendig ut som nytt. Engers malerfirma kan bare anbefales på det sterkeste. Fem stjerner!!
Hans K.

Cato Galteland

mer enn ett år siden

Allerede på tilbudsstadiet pekte Engers seg ut som et seriøst firma. Arbeidet på våre 19 boliger ble gjennomført på kort tid, og til alles tilfredsstillelse. Nøyaktige og flinke til å dekke til = intet søl. Hyggelig personale, og god ledelse av arbeidet og fin oppfølgning. Anbefaler firmaet på det varmeste.
Utsikten brl.
Cato Galteland, styreleder

Astrid Helene

mer enn ett år siden

For to år siden benyttet vi Engers malerfirma for å få malt halve lavblokka i borettslaget. Vi benyttet dem også i år for å få malt resten. Prisgunstig, seriøst og effektivt firma. God kommunikasjon og service. Retter raskt opp feil/mangler.
Mvh. Astrid Helene Hafsten, Tvetene Vest borettslag

Solveig Moen

mer enn ett år siden

Vi har hatt Engers malefirma til å male vår 8 manns bolig. Dette er gjort med beste håndverksmessige utførelse.
Ronny og hans menn anbefales på det varmeste.

Astrid Helene

mer enn ett år siden

Engers Malerfirma har gjort en svært god jobb med å male halve lavblokka vår. De var effektive, jobbet lange dager (også lørdag), og ble ferdige med jobben på kun ei uke. Flott resultat! God kommunikasjon og serviceinnstilt bedrift. Profesjonelt anbud med alt inkludert til en bra pris. Anbefales!
Mvh. Astrid Helene Hafsten, Tvetene Vest borettslag

Lund-Paulsen Kjetil

mer enn ett år siden

Dette er fagfolk med lidenskap for sitt håndverk! Ryddig anbudsbesvarelse på helsparkling av gips og maling av 325 kvm (tak & vegger) De kom på dagen som avtalt og leverte som avtalt. Ronny er raskt til å besvare spørsmål per mail og SMS. Gutta i Engers samarbeidet meget godt med utførende snekker og elektriker på byggeplassen. Gleder meg til å male huset vårt utvendig med Drywood!

Thorkild G. Ramberg

mer enn ett år siden

Enger`s er et seriøst og ryddig malerfirma som leverer varene kjapt og som avtalt.
Drywood malingen er i en særklasse å jobbe med, jeg gleder meg til å følge med på holdbarheten.

Katrine Skovly

mer enn ett år siden

Takk for, nok en gang brilliant utført jobb! :-) Moro å bruke så imøtekommende og flinke folk! Det skal dere ha! :-)

Renate Drivdal

mer enn ett år siden

Engers Malerfirma kan anbefales på det varmeste. Rask respons etter henvendelsen, god orientering under befaringen. Hyggelige og flinke malere som gjorte en veldig god jobb. Vi fikk et "nytt" hus. Angrer ikke at vi valgte det firmaet med det samme unten å søke etter andre tilbud.

Vigulf Andersen

mer enn ett år siden

Vi har fått vasket og malt bygningen våre av Engers Malerfirma. Så nå har vi gleden av å gå å se på det flotte resultatet.
Veldig dyktige og hyggelige malere, så alle beboerne her er meget fornøyde!
Så vi kan med hånden på hjertet anbefale Engers Malerfirma på det sterkeste!

Svar fra firma

Til alle dere som har gitt oss disse veldig hyggelige tilbake meldingene, tusen tusen takk.
Dette gir oss enda mere inspirasjon for og levere kvalitet i alle ledd også i fremtiden til kommende kunder :-).
Tusen takk for at dere tok dere tid til å legge inn kommentar. Når det er sagt har det vært en glede å kunne levere topp kvalitet arbeid til så hyggelig mennesker og styrer, og ikke minst takk for kaffe og vaffler som har blitt servert til våres ansatte.
Med Vennlig Hilsen
Daglig leder
Ronny

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Alle i vårt brl har gitt uttrykk for at de er fornøyd med arbeidet som er utført. Imøtekommende og blide, raske ikke søl. Ferdig i god tid innenfor tidsavtalen. Ønsker dem velkommen tilbake ved neste anledning.

Nina Hansen

mer enn ett år siden

Jeg har brukt Engers Malerfirma ett par ganger nå og gir dem min beste anbefaling.
Godt arbeid.
Stolthet over yrket.
Grundige.
Holder tider.
Hyggelige.

Roy Westby

mer enn ett år siden

Vi har pusset opp 18 av 27 hvileboder på vår golfbane i år.
Takket være alle råd og veiledning vedrørende forarbeid og maling som vi har fått fra Engers Malerfirma og bruken av Drywood maling, har dette omfattende arbeidet gått greit unna på dugnadsbasis. Dugnadsgjengen kan ikke få fullrost Drywood som maling, da den er utrolig lett å påføre, tørker fort og gir en flott glans.
Alt er som nytt og en fryd for alle som bruker banen.
Vi ser bare frem til å samarbeide med Engers malerfirma og bruken av Drywood neste år.
Vi anbefaler Drywood og Engers malerfirma på det sterkeste.

Gunn Heidi Gulliksen

mer enn ett år siden

Vi har fått vasket og malt hele huset (10 leiligheter) og garasjerekke sommeren 2013. Alt har blitt utført til vår fulle tilfredshet. I forkant innhentet vi tilbud/anbud og alt har blitt utført i henhold til dette. Malerne har vært usedvanlig iherdige. Hyggelige og blide folk og veldig nøyaktige. Resultatet er meget bra med utrolig lite malingssøl. Til og med takrenner har blitt demontert for å få et skikkelig resultat - imponerende!! Oppfølging før, under og etter arbeidene har vært upåklagelig. Drywoodmaling virker å være av høy kvalitet. Vi kan trygt anbefale Engers Malerfirma.
Gunn Heidi Gulliksen

Frank Rostad

mer enn ett år siden

Også denne runden forløp helt etter avtale- nå er vårt nye hus ferdig malt utvendig. Det er en glede å være kunde hos Engers Malerfirma- alt etter avtale og tidsfrister. Hyggelige og vennlige fagfolk med høyt fokus på kvalitet. Anbefaler Engers Malerfirma på det sterkeste. Frank Rostad

Heidi Svendsen

mer enn ett år siden

Vi har fått malt vår enebolig utvendig våren 2013 med Drywood maling og er veldig fornøyd. Vi fikk et pristilbud på forhånd på vask av huset samt maling av kledning, vindskier, vindus- og dørkarmer samt dører utvendig. Jobben er utført med veldig god kvalitet og til avtalt tidspunkt, selvfølgelig med værforbehold men da har vi hatt god kommunikasjon med firma.
Fakturaen var ihht tilbudet.

Terje “Terje Haugan” Haugan

mer enn ett år siden

Trudvanglia Borettslag har over mange år benyttet seg av Malermester Ronny Enger som leverandør på malerarbeid utvendig i vårt borettslag. Borettslaget som ligger i Tønsberg er bygget i 1982/83 og består av 77 leiligheter fordelt på 14 husrekker. Vi gjorde som andre for endel år siden at vi vasket og malte husrekkene selv på dugnad. Resultatene av dette, ble at forskjellen mellom de forskjellige leiligheten ble fort synlig.

Tidsklemma blant beboerne blir stadig trangere, samt oppfølging av slikt "dugnadsarbeid" er meget krevende både tidsmessig og kvalitets messig. Derfor bestemte vi på en generalforsamling for mange år siden og sette dette bort til et malerfirma.

At dette ble Engers malerfirma, har vi ikke angret et sekund på.

Borettslaget vasker og maler noen husrekker hvert år, dette for og fordele utgiftene, og hvis det skulle være noe og sette fingeren på, blir dette rettet opp umiddelbart.

Styret og beboerne er meget tilfreds med jobben som utføres.

I år har vi også gått for takfornying. Dvs at vi har renset og lakkert taksteinene på takene på 2 husrekker. Dette gjorde vi etter og hatt en sjekk på at undertak og lekter ikke var råttne eller skadet.

Vi var veldig spent på hva beboerne ville syntes om det vi satte igang, og resultatet har blitt at de ønsker at vi skal gjøre dette på de 12 resterende husrekkene.

Husrekkene som er behandlet, ser ut som om de har fått nytt tak, og det til en brøkdel av prisen.

Styret mener at økonomi er viktig når jobb og firma skal plukkes ut, samt at resultatet etter at jobben er utført er god.

Dette gjør at borettslaget fremstår som innbydende for både beboere og eventuelle kjøpere når leiligheter skal selges.

Derfor har vi fortsatt med og benytte tjenester fra Enger's malerfirma.

Halvdan Eikeland

mer enn ett år siden

Jeg fikk malt huset mitt med Drywood sommeren 2011. Jeg er 100 % fornøyd: Nødvendig skifte av deler av bordkledningen, svært grundig malerarbeid og vennlig og imøtekommende leder. Jeg anbefaler firmaet på det sterkeste! Fem stjerner

Karl-Bjørn Gundersen

mer enn ett år siden

I forbindelse med utvendig maling av Glitne Kanvas-barnehage har vi opplevd: Imøtekommenhet, velvilje, hyggelige håndtverkere, god service og fornuftige priser. Det skal egentlig ikke så mye til, rart ikke fler har forstått det. Kunne muligens vært noe bedre på informasjon, siden jeg organiserte arbeidet fra vårt hovedkontor i Oslo, men tonen var alltid hyggelig når jeg spurte om ting.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Jeg er prosjektleder i Skoppum fotball og vi har hatt en avtale med Engers Malerfirma i 3 år. Fått bare gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder, inngått via denne avtalen. Kan anbefales på det sterkeste.

Daniel

mer enn ett år siden

engers malerfirma anbefalles, de er raske, billige og kjempe dyktige

Frank Rostad

mer enn ett år siden

Ronny Enger fulgte godt opp alle avtaler og kvalitetssjekket utførelsen. Faktura var korrekt og helt etter avtale :-) Bygger nå nytt hus og her er Ronny Enger med på laget. Godt fornøyd kunde som anbefaler Engers malerfirma på det sterrkeste.
Frank Rostad.

super fornøyd

mer enn ett år siden

Dette er det beste firmaet jeg har vært borti i hele min tid, så blide og høflige gutter og ikke minst serviceinnstilte så det holder. Jobben blir utført på en plettfri måte med høy presisjon og nøyaktighet, kan virkelig anbefalle dette firmaet.

Inger Elisabeth Dalland

mer enn ett år siden

Utvendig maling av vårt borettslag: Veldig fornøyd med resultatet - malerne er raske, nøyaktige, høflige og blide. Anbefaler Engers på det varmeste

Morten Reine

mer enn ett år siden

Fikk malt vårt hus og garasje på Sjuestokk i Melsomvik. Veldig fornøyd med jobben som ble gjort og folka som jobbet der. Kan anbefale firmaet som utfører jobben som avtalt med glimrende resultat.

Ragnhild Hanche-Olsen

mer enn ett år siden

God kommunikasjon og løsningsorienterte. Hele prosessen fra planlegging til gjennomføring var godt utført.

Trine Elverum

mer enn ett år siden

Rask og trivelig befaring, oversiktlig og detaljert anbud, punktlig og perfekt levering av avtalte tjenester - Ronny Engers Malerfirma får topp karakter på alle punkter! Vi malte en stor enebolig med generasjonsbolig utvendig + skiftet farge på alle ytterdører. Vi anbefaler gjerne Ronny Enger og hans dyktige medarbeidere :-) Vi kommer garantert til å benytte dem også til andre malerjobber.

Kanarivogel

mer enn ett år siden

Sparkling og maling av gipsvegger + maling av trapp, dører og vinduer. Profesjonelle, hyggelige, arbeidsomme karer som var i huset vårt en måned, fra tidlig om morgenen til sent på kvelden. Utrolig fornøyd med arbeidet, progresjon og tidsbruk. Veldig imøtekommende malere. Vi kunne ikke vært mer fornøyde. Kan absolutt anbefales!

Else Birkelund

mer enn ett år siden

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Flinke, ryddige og effektive folk. God og hyggelig kommunikasjon under hele arbeidet. Dette firmaet kan jeg absolutt anbefale.

Kristoffer Koren

mer enn ett år siden

Grundig arbeid til avtalt tid.

Ståle Harkestad

mer enn ett år siden

Engers Malerfirma fikk oppdraget med å vaske, skrape og male 3 bygg. Veldig godt fornøyd med jobben som er gjort - til avtalt pris. Trivelige folk som er faglig dyktige og som tar jobben seriøst. Tommel opp herfra!

Svar fra firma

Tuen hjertelig takk for hyggelig ord Ståle.
Mvh Ronny Enger

Ewa Maria

mer enn ett år siden

Flinke, pålitelige folk og blide uansett hvor krevende jobben måtte være! Vil anbefale dem på det varmeste! De malte tomannsbolig hos oss.

Kari Flø Nodeland

mer enn ett år siden

Da jeg skulle flytte til Tønsberg og trengte å få malt takene mine før innflytting kontaktet jeg Ronny Enger. Det er alltid et sjansespill å være ukjent med en ny by; JEG VALGTE RETT! I mitt fravær ble tak pusset, kvistet og malt, nydelig arbeid! Vinduer ble også fagmessig utført! Alt var ryddet og pent da jeg kom på befaring. Bruker nå Engers når jeg har behov for dyktige håndverkere jeg kan stole på!

Erling Ellingsen

mer enn ett år siden

Hyggelig befaring og rask og god kommunikasjon hele veien. Strålende utført arbeid på tiden. Anbefales!

Bitte Larsen

mer enn ett år siden

Vi trengte hjelp til å helsparkle tapenten før maling. Engers gjorde en super jobb og kom på kort varsel midt i julestria.

Vegard Rasch-Fjeld

mer enn ett år siden

Engers malerfirma fikk et oppdrag å male et soverom på ca 40 m2 vegg.
Grunnet værforholdene som de ikke kunne noe for, kom de noe forsinket, men de ga beskjed om at de ville komme noe senere.
De fullførte jobben på under 7 timer meget raskt og flott utført.
Har bare positive tilbakemeldinger om denne jobben og kan trygt anbefale dem.
Vil absolutt benytte dem igjen ved senere anledning.

Doctor Oz Logan

mer enn ett år siden

Flott utført arbeid til en god pris. Vell verdt pengene. Alt ser veldig fint ut når det er ferdig og de ryddet opp etter seg og var veldig proffe fra start til slutt. Anbefaler de på det sterkeste!

Andreas Lindås Myhre

mer enn ett år siden

Vi er veldig fornøyde med arbeidet som blei gjordt i gipstaket i stua vår. Flinke hyggelige folk. Anbefales!

Espen Thuve

mer enn ett år siden

Vi har hatt gleden av å bruke Engers Malerfirma på maling av vårt hus og garasje i august 2018. Utrolig flinke, høflige og blide malere og veldig bra oppfølging fra daglig leder Ronny !! Resultatet har blitt bedre enn forventet- og til en overkommelig pris. Anbefaler dette firmaet til alle !!! Terningkast 6 (+) !!

Odd Olsen

mer enn ett år siden

Ronny og guttene hans leverte et godt og fagmessig arbeid. Det er det ingen tvil om. Arbeidet ble utført med stor nøyaktighet. Ingen kroker eller kanter var glemt. Malerne sto på fra tidlig morgen med neste ingen pauser. Fantastisk! Her har bransjen mye å lære av Engers Malerfirma.
Først ble huset vasket og fikk også lov til å tørke en tid før de begynte å male. Dette er godt håndverk. Bravo! Huset i Bregneveien ble malt to strøk med Draywood på under en uke. Ikke nok med det, taknedløp, vinduslemmer og markiser ble også demontert for å unngå malersprut. Ellers ble blomsterbed, trapper og belegningsstein dekket til. Dette satte jeg stor pris på.
Alt arbeidet ble levert som avtalt fra første dag og har ingenting å klage på. Mandagen etter at malerarbeidet var ferdig var Ronny på plass hos oss for å se at alt var på stell. Det er det ikke mange som gjør. All ros til Ronny for gode holdninger til faget.
Er du en pirk når det gjelder maleroverganger ved bruk av flere fargervalg så er Engers Malerfirma det rette firma for deg.

Terje “Terje Haugan” Haugan

mer enn ett år siden

Trudvanglia Brl I Tønsberg består av 14 stk rekkehus med 77 leiligheter.
Vi har de siste 15 årene benyttet oss av Engers malerfirma til all utvendig maling i vårt borettslag.
De utfører en utrolig bra jobb, og dermed også et flott resultat. Dette firmaet anbefales på det sterkeste.
Terje Haugan, leder TBRL.

Arne Lysne

mer enn ett år siden

Brukte Engers til maling av eneboligen i vår. God service, god kommunikasjon hele tiden og vel utført arbeid. Meget fornøyd med resultatet.
mvh Arne Lysne

Jan-Erik Demer

mer enn ett år siden

De har malt eneboligen vår utvendig i 2014 og tak innvendig nå nettopp i 2017. Det er effektivt utført og et utmerket arbeid.
Her er det god service, pålitelighet og hyggelige, flinke og omgjengelige folk.
Ronny og gutta anbefales på det varmeste !
Hilsen Jan-Erik Demer

Erling Lae

mer enn ett år siden

Jeg har nettopp fått malt leiligheten, - både vegger, tak, lister og karmer. Flott arbeid og dessuten raskt og effektivt!

Stig Are Molden

mer enn ett år siden

Engers har malt 4 oppganger i blokkene våre. Vi er veldig fornøyde med seriøsiteten både på pris og arbeidets utførelse.
Mvh Lia borettslag, Tønsberg.

Dag H. Moseid

mer enn ett år siden

Meget dyktige og nøyaktige malere, hyggelig kontakt med leder av firma (som alltid) ☺og super maling som resulterte i at huset fikk en flott overflate som jeg regner med vil holde seg i årevis. Både malefirma og Drywood-malingen anbefales !!

Elise Sjaavaag

mer enn ett år siden

Kan absolutt anbefales. Jeg er strålende fornøyd med resultatet av malerjobben. Hyggelige folk, og alle tiders oppfølging underveis også! Tusen takk:-)

Sturla Teisbekk

mer enn ett år siden

Kan anbefale firmaet på det varmeste.
I fbm salg av en leilighet, ble det hast med å få malt bygget ute. Firmaet stilte opp raskt, ga pristilbud og utførte jobben i hht avtale. Flott resultat. Takker så mye

Katrine Skovly

mer enn ett år siden

Takk for att det fins bra håndverkere, de skal mann lete lenge etter. Men med disse utrolig flinke menneskene, var det en drøm å få jobben gjort! Det hører til sjeldenhetene att noen er så nøye, og ikke minst imøtekommende. Jeg er storfornøyd på alle mulig måter og glad for att jeg nettopp valgte dere! "Fantastisk" er beskjedent - Brilliant er ordet!

Odd Askjem

mer enn ett år siden

Engers Malerfirma holder hva de lover. De leverte et ferdig malt hus til avtalt tid og pris. Ingen søl etter, og all maskeringstape fjernet. Hyggelige malere, og serviceinnstilte ! Jeg anbefaler både firma og den fantastisk malingen DRYWOOD som de bruker. Det ble et skinnende bra resultat !!

Marianne Bjerkebekk

mer enn ett år siden

Rask og ryddig gjennomføring av oppdrag og konkurransedyktige på pris. Vi er også fornøyde med kvaliteten på arbeidet.

Birte Grabow Egeland

mer enn ett år siden

Engers malerfirma - anbefalt av Obos, Tønsberg har i 1 1/2 år pusset opp og malt 37 leiligheter/hus, garasjer og div. boder her i borettslaget. Vi har vært veldig fornøyd med arbeidet deres og Drywood malingen. Samarbeide og servicen med Ronny Enger har vært supert, har det vært noe er det blitt tatt tak i og ordnet med en gang - med et smil. Tusen takk til dere alle for hjelpen.

Roy Westby

mer enn ett år siden

Vi har startet utvendig oppussing av 5 blokker med til sammen 78 leiligheter. Vi har benyttet Engers malerfirma til rådgiving og rettledning.
Deres uovertrufne service og bistand, sammen med bruk av Drywood har medført at dette arbeidet har gått som en lek, med et supert resultat.
Bare det at bruken av Drywood, som er meget lett å påføre, samt at den tørker fort. Dette har spart oss for mye penger, ved at malerne, når de var ferdige med en vegg, kunne gå rett tilbake på samme vegg å påføre annet strøk, uten at de behøvde å bruke tid på posisjonering av lift'en.
Dette reduserte antall estimerte leie-dager av lift med ca. 40%.
Vi anbefaler Engers Malerfirma og malingen Drywood på det sterkeste. De vil være en fast leverandør til oss innen deres felt inn i fremtiden.

Rita Haraldsen

mer enn ett år siden

Vi i styret -Ulvøgrenda brl, vil anbefale Ronny Engers Malefirma ,de har malt 22 bod dører og en lang levegg .Dette er ett firma med hyggelige ,hjelpsomme og dyktige folk ,prisen for jobben var også god .
Vi vil nok bruke dem i borettslaget igjen når neste male jobb står for tur !
Vh Rita -formann i Ulvøgrenda brl.

John Kristiansen

mer enn ett år siden

Engers malerfirma har malt 6 stk eneboliger med Drywood. Det er meget profesjonelt utført. Behagelige folk. og flinke til å rydde og gjøre opp for seg.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Basberggrenda Borettslag har 36 leiligheter med 6 boder og 10 garasjer. Vi brukte Engers Malerfirma i sommer for å male alle husene. Det var meget dyktige malere og god service. Vi har fått veldig mye skryt av naboene på at husene blei så fine. Engers malerfirma gjør også grundige forundersøkelser og fast pris, god kvalitet og tidsfrister.De går også grundig igjennom alle husene etter at arbeidet er utført. De maler med Drywood som gjør husene blanke og holdbarheten varer mye lengere enn hva andre malinger gjør. De bygde også 10 garasjer for oss for ca 2 år siden. Vi anbefaler Engers Malerfirma på det varmeste. KJEMPE BRA JOBBET GUTTER. Mvh. Reidun Vassbakk.

Knut Paulin-Poulsen

mer enn ett år siden

Vi i Kjærnåsveien borettslag har benyttet Engers Malerfirma gjennom mange år.
Vi opplever velviligheten selv. Grundige forundersøkelser, oversiktlige tilbudspapirer, etterrettelighet på både pris og leveringstid er forhold styret setter pris på ved alle typer oppdrag. Engers Malerfirma innfrir på alle områder - også på pris.
Som styreleder føles det trygdt å anbefale Engers Malerfirma til andre som ønsker et godt resultat til en fornuftig pris.

Sverre Christoffersen

mer enn ett år siden

Vi er svært fornøyd med pris, kvalitet og tidsfrister.
Vår enebolig med dobbeltgarasje ble malt med Drywood, og arbeidet ble utført raskt og nøyaktig av en og samme person. På forhånd ble vi enige om hvilke forberedelser vi kunne gjøre selv. Ved maling
ble kriker og kroker ikke oversett.
Vi kan trygt anbefale dette firma!

Vedvik Bygg v/ Kenneth

mer enn ett år siden

Jeg er strålende fornøyd med innsats og pris hos Engers Malerfirma! Ingen ting er noe problem. Alltid løsningsorientert.
Det er noe vi Byggmestere setter pris på.

TØNSBERG TAKSERING AS

mer enn ett år siden

Jeg er daglig leder i Tønsberg Taksering as og har brukt Engers Malerfirma til mange malerjobber gjennom ca. 16 år. De er pålitelige, utfører god kvalitet og ved reklamasjoner er de flinke til å følge opp.

Daniel

mer enn ett år siden

jeg kan på det varmeste annbefalle Engers malerfirma, vi har samarbeidet med dem i over 12 år og de utfører arbeidet sitt til riktig tid og riktig pris, det er også av en veldig god kvalitet det de leverer

T.E

mer enn ett år siden

Bra arbeid, god fagkunnskap og god service. Anbefales på det sterkeste!

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

414270004142 7000414 27 00041 42 70 00