Om firma

Vårt brede utvalg av tjenester kan hjelpe din organisasjon med å finne de rette løsningene for å overholde krav og få på plass de sertifiseringene dere trenger.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
55 96 25...
Adresse

Damsgårdsveien 16

5058 Bergen

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image

Om oss

Vårt brede utvalg av tjenester kan hjelpe din organisasjon med å finne de rette løsningene for å overholde krav og få på plass de sertifiseringene dere trenger.

Om oss

ESSENTIA LEVERER KVALITETSSTYRING

Essentia ble etablert som et rådgivningsselskap i 2001, med spesielt fokus på kvalitet, miljø, revisjon og styringssystemer for mattrygghet og risikostyring (HACCP). Siden den gang har vi opparbeidet oss spesialkompetanse innen blant annet næringsmiddelproduksjon, fiskeoppdrett og informasjonsteknologi.

KOMPETANSEBEDRIFT

Våre konsulenter har lang erfaring med risikostyring, avviksbehandling, dokumentasjonshåndtering, miljøstyring, leverandøroppfølging og HMS, for å nevne noe. Våre primære tjenester kan benyttes i et vidt spekter av bransjer.

Vi kan hjelpe din virksomhet å overholde krav, og ta den gjennom prosessen mot å bli sertifisert etter ulike standarder, som for eksempel ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 27001, FSSC 22000, OHSAS 18001, BRC og GLOBALG.A.P. Vårt tilbud dekker de fleste behov for rådgivning, kursing og systemleveranser. Flere av våre ansatte er godkjent av DNV GL som revisjonsledere, og gjennomfører sertifiseringsrevisjoner i regi av DNV GL.

Vår filosofi er å fokusere på det essensielle, og ivareta en enkelhet som gjør at systemer og metoder fungerer i praksis.

KVALITETSVERKTØY

Essentia leverer også det webbaserte kvalitetssystemet VIS (Visual Improvement System) som er et verktøy for kvalitet, miljø og HMS.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Essentia AS

Omsetning

6 233 tkr

Fortjenestemargin

12.40 %

Antall ansatte

8

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Essentia AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ESSENTIA AS

Org.nr:

989883038

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

70.220 Bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

25.05.2006

Lederstillinger/Administrasjon
Kari-Anne Lenvik

Daglig leder

Magnar Bakketeig

Styrets leder

Kari-Anne Lenvik

Styremedlem

Trude Ordemann

Styremedlem

Viser 4 av 5
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

55962580

5596 2580

559 62 580

55 96 25 80