Om Express Bilservice

Mekonomen Bilverksted kan reparere i prinsipp alle bilmerker, nye som gamle, og i våre verksteder jobber noen av landets beste mekanikere og teknikere. Ettersom vi følger bilprodusentens serviceanbefalinger så gjelder alltid din nybilgaranti. Du får også selvsagt stempel i serviceheftet etter utført arbeid og 1 års mobilitetsgaranti inngår etter visse kriterier.

Servicetjenester

Brems, feilsøking

Hjulinnstilling

Hjulskift

AC-Service

EU-Kontroll

Varmt velkommen til Mekonomen Bilverksted Ålesund Sjømannsveien 7!

Mekonomen Bilverksted kan bistå med det meste innen service, reparasjoner, EU-kontroll samt mye mer! Når du tar service på bilen hos Mekonomen får du alltid stempel i serviceheftet. Ved service inngår også et år gratis veihjelp som gjør at du får hjelp ved for eksempel punktering, bensinstopp eller motorhavari.

Velkommen!

Bildegalleri

  • Express Bilservice Bilpleie, Ålesund - 1
  • Express Bilservice Bilpleie, Ålesund - 2
  • Express Bilservice Bilpleie, Ålesund - 3
  • Express Bilservice Bilpleie, Ålesund - 4

Express Bilservice, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn-
Selskapsform:-
Stiftelsesdato-
Org.nr:-
Aksjekapital-
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje

Lederstillinger/Administrasjon

Omtaler om Express Bilservice

Jon Gorrie

mer enn ett år siden

OPPDATERING: Jeg har en dashcam og sjekket dette når jeg kom hjem for å se hvor lang tid arbeidet egentlig tok. Det ble 1t 15 min, ikke 2 timer som de sa på verkstedet. Dvs. min 30 min 'rabatt' på '2 timers arbeid' var helt enkelt løgn. Har videobevis på dette. Skal aldri tilbake!

Bjørn G Barstad

mer enn ett år siden

Fantastisk service. Fikk problemer med bil 2 dager før jul og andre verksted jeg snakket med, lo av meg. Gutta på Express ville ikke love noe, men tok bilen inn, fant feilen, bestilte del og 3 juledag var bilen fikset. Ikke noe å si på prismessig heller. Takk for god hjelp!

Svein Sjåholm

mer enn ett år siden

Rett og slett enestående og kjempeservice fra A-Å

K. B.

mer enn ett år siden

Ved kontakt per telefon var det god service, og jeg følte meg trygg på at dette var et godt valg. Både ved levering og henting av bilen var servicen mindre god - bar preg av stress og lite oppfølgning, med resultat av at feil ikke var utbedret.

Richard

mer enn ett år siden

Kan anbefales på det sterkest!

R.A

mer enn ett år siden

det beste verkstedet i byen,med utrolig god service på verkstedet som i vaskehallen,kjekke imøtekommende personell som kan hjelpe med de fleste problemer og service… absolutt å anbefale for alle..

.. Absolutt å anbefale for både tilreisende og byfolket..

K Aa

mer enn ett år siden

Disse er ganske enkelt det rimeligste bilverkstedet i ålesund. Strålende service og fine priser. Enkelt og greit.

Jon Gorrie

mer enn ett år siden

Det var bedre før... Har tidligere anbefalt dette verkstedet men kan dessverre ikke gjøre dette noe mer. Ei uke etter service fikk bilen et problem med bremsene som de borde ha oppdaget på service. Leverte inn bilen og forklarte at problemet var bremsecaliper. Bad de å erstatte 1 caliper og kontrollere de andre 3. De erstattet 2 bremseskiver og 2 klosser men ikke caliperen - uten å først gi meg info om hva nye skiver og klosser skulle koste. (Jeg fant samme reservedeler online *mye* billigere!) De mente at problemet var løst og at det ikke var noe galt med caliperen. 2 dager senere låste caliperen igjen. Til slutt reparerte de det opprinnelige problemet med bremsecaliperen og tog alt for mye for delen (delen finnes online mye billigere). Jeg fikk rabatt for 30 min arbeid (det ble 'kun' 1 1/2 time å skifte 1 bremsecaliper). Nei - dette er for dårlig og ikke minst dyrt! Dette verkstedet - som før var et rimelig, hyggelig og ærlig verksted - kan jeg dessverre ikke anbefale noe mer.

Kjell

mer enn ett år siden

Leverte bilen inn uten å bestilt time for skifting av reimhjul på en søndag.rinkte dei på mandagsmorgoen og bil var ferdig om ettermiddagen til en god pris :)

VW GOLF

mer enn ett år siden

Litt merkelig lyd i bilen som jeg ikke skjønte noe av. Ringte til Express Bilservice som kunne sjekke saken på timen ! Det viste seg at et hjullager var gåent. De var selv fullbooket til i 2 uker fremover, så hadde ikke tid. Men - de ringte til ulike verksteder (midt i ferietiden) og fikk ordna plass til reparasjon hos et anna verksted 2 dager etterpå. Hjulet var farlig og kjøre med, og det hasta !! Tusen takk for hjelpa !!

Roch

mer enn ett år siden

Meget bra service!

VW GOLF

mer enn ett år siden

Jeg er ganske utvitende mht.bilreparasjoner - men hvis noe feiler bilen, da reiser jeg hit.. og får hjelp hyggelig hjelp straks jeg kommer. Innhenta priser hos ulike verksteder på en nødvendig, kostbar reparasjon - og dette firma leverte kr 1500 rimligere enn de andre.. Meget fornøyd med rep'en og prisen. Takk for at dere er der !!! Jeg kommer og maser på dere flere ganger ;-))

E. Sæther

mer enn ett år siden

Express Bilservice kommer best ut av det hver gang jeg sjekker pris. En kan føle seg trygg når en bruker Express Bilservice. Kvalitet på arbeidet, og god service.