Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies.

Økonomi Drift

Økonomi Drift

70 30 53... Vis nummeret
Fannestrandvegen 125
6419 Molde

Generell beskrivelse

Økonomisenteret fremstår i dag som moderne med 11 frittstående avdelinger, som leverer økonomitjenester til de fleste bransjer. Ta kontakt med oss idag

Om firmaet

Økonomisenteret Kunderegnskap ble etablert 01.01.2011 på bakgrunn av samarbeid mellom Økonomisenteret AS og Kunderegnskap AS. Både Økonomisenteret AS og Kunderegnskap AS var selskaper med solide kundeporteføljer, lang fartstid og god anerkjennelse i markedet.
Økonomisenteret Kunderegnskap fremstår i dag som moderne med 12 frittstående avdelinger, som leverer økonomitjenester til de fleste bransjer i Romsdal, på Nordmøre, samt Lillehammer og Oslo regionene.
Økonomisenteret Kunderegnskap har i dag 85 årsverk og betjener over 2500 regnskaper i alle størrelser. Dette gjør oss til en av de større aktørene i markedet. Vårt mål er å være en attraktiv samarbeidspartner for deg som kunde og skape verdi av kunnskap.

Økonomidrift-kontoret

Avdelingen ble etablert i desember 2004 for å kunne betjene storkunder, hovedsakelig innenfor handel og eiendomsbransjen fra hele landet. Kontoret er anerkjent og holder til på Nøisomhed i Molde.

Detaljert bedriftsinformasjon

  • Økonomi Drift 70 30 53 73
  • Fannestrandvegen 125, 6419 Molde
  • Postboks 7 Sentrum, 6401 Molde
  • Internett: www.okonomisenteret....
  • E-post:

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...