Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies.

AniCura Dyreklinikk Sørlandet

AniCura Dyreklinikk Sørlandet

38 09 55... Vis nummeret
Travparkveien 40
4636 Kristiansand S

På sosiale nettverk

Generell beskrivelse

Hos AnCura finner du både kompetente spesialister og høyteknologiske fasiliteter til utredning og behandling av en lang rekke skader og sykdomskasus.

Vi er en klinikk med ekspertise innenfor smådyr og hest. Hos oss er det høyt faglig nivå og omsorg for både pasienter og deres eiere som står i høysete.

Vi har en velutstyrt og moderne klinikk med et personale som løpende holder seg oppdatert med videreutdanning og kursing så vi til enhver tid kan tilby pasientene den beste behandling. Vi mottar også pasienter henvist fra andre klinikker.

Vi er kvalitetssikret gjennom godkjenningsordning fra Den Norske Veterinærforening

Timebestilling er innført for å redusere ventetiden for deg og ditt kjæledyr, men akutte situasjoner kan oppstå og kan resultere i at veterinæren kan bli noe forsinket. Skulle du ha ønske om å komme til en bestemt veterinær ber vi deg opplyse om det ved timebestilling.

Utenom åpningstid har klinikken alltid telefonvakt for akutthjelp. For akuttutrykning beregnes ekstra vakttillegg dersom vakthavende veterinær må rykke ut til klinikken. Vi gjør oppmerksom på at det er kontant betaling dersom ikke annet er avtalt på forhånd. Vi har selvfølgelig betalingsterminal dersom du vil betale med kort.

For akutte henvendelser utenom åpningstid gjelder samme nummer som ellers 38095500.

Vi ønsker deg velkommen til AniCura Dyreklinikk Sørlandet.

Detaljert bedriftsinformasjon

  • AniCura Dyreklinikk Sørlandet 38 09 55 00
  • Travparkveien 40, 4636 Kristiansand S
  • E-post:
  • Internett: www.anicura.no

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...