ANFO Annonsørforeningen

ANFO Annonsørforeningen

993 32 0... Vis nummeret
Arbins gate 2
0253 Oslo

Bildegalleri

1 / 3

Generell beskrivelse

ANFO er en interesse- og service-organisasjon for norske annonsører. Vi ivaretar våre medlemmers interesser i saker hvor det er viktig, og riktig, å stå sammen og tale med en stemme.

Vårt mål er til enhver tid å bidra til å skape de beste rammebetingelser i Norge for organisasjoner og bedrifter som ønsker å markedsføre produkter, tjenester og synspunkter. Vi arbeider systematisk og målrettet for å påvirke reklame- og mediemarkedet og myndighetene.

Vi bistår medlemmene med råd, dokumentasjon og faglige tilbud slik at kjøp av tjenester fra reklame- og mediemarkedet såvel som markedskommunikasjonen kan bli enda mer profesjonell og effektiv.

Vi tilbyr et stort utvalg av møteplasser og seminarer på høyt faglig nivå. Våre seminarer fungerer som et forum for faglig oppdatering og økt kompetanse og er åpne for alle som vil delta, ikke bare for medlemsbedrifter.

Våre medlemmer er små og store, på tvers av de fleste bransjer og ikke minst et av de få nettverk som også binder sammen bedrifter som i det daglige er kunder og leverandører av hverandre. I vårt styre idag sitter markedsdirektører fra et utvalg av bransjer.

ANFO er en del av World Federation of Advertisers (WFA). WFA, med kontor i Brussel er en viktig organisasjon som taler annonsørens sak internasjonalt og for vår del spesielt overfor EU. WFA spiller en viktig rolle når nasjonale lover og lovanvendelser går på tvers av internasjonal praksis. WFA representerer de største og viktigste merkevareselskaper globalt, over 60 nasjonale annonsørorganisasjoner og følgelig rundt 90% av den globale reklameinvesteringen.

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...